cbr 125 bir sorun var

merhaba adım sertaç aranıza bugn katıldım. şimdi bir sorum olacaktı yeni baslangıç için bir cbr 125 aldım 1 hafta önce ama motor soğukken stop ediyor rolantiyi açtığım zaman devir çok geç iniyor motorun içini değiştirdiler subaplar, piston falan. ama hala sorun çözülmedi bende boşuna masraf çıkartmamam için burada bilenlerin bir yardımını alayım dedim. karbüratör ü bittmiş çok oynanmış dediler.. ilk sahibi biraz kasapmış sanırım hızını artırmak için oynatmış bayağı bir.yokuş çıkarken falan da tekliyor.. sizce bu sorun neden yapar ? Birde çalışırken içerden demir sesi geliyor onada egzantirik dediler onuda ayarlattım 2 gun çıkmadı ses 3. gün yine başladı

Son düzenleme:
bu ve benzer sorunları motoru görmeden şundan demek yanlış... rolantide durmaması karbüratör ile alakalıdır büyük ihtimal.... karbüratör kolay kola bozulmaz... memeleri değişir, ince ayar yapılır hava almıyorsa yoluna devam eder.... tekleme olayı bir kaç şeyden olabilir.... buji , bobin , beyin , hatta karbüratör.... onada bakmak lazım.... eğzantirik sesi de ince bir ustalık işidir....

bu ve benzer sorunları motoru görmeden şundan demek yanlış... rolantide durmaması karbüratör ile alakalıdır büyük ihtimal.... karbüratör kolay kola bozulmaz... memeleri değişir, ince ayar yapılır hava almıyorsa yoluna devam eder.... tekleme olayı bir kaç şeyden olabilir.... buji , bobin , beyin , hatta karbüratör.... onada bakmak lazım.... eğzantirik sesi de ince bir ustalık işidir....
karburator memelerıyle çok oynamışlar olcak bişi yok değişicek falan dedi usta. motoru yıkamacıda yıkatmıştım 1 gün çalışmadı egzoz falan patlıyordu o zamandan bu yana tekliyor bir de bazen gaz verince bir yerden patlama sesi gelip motor stop edicek gibi oluyor

o motosikletin elle tutulur bir yanı kalmamış arkadaşım at çöpe gitsin:queen::queen::queen:
şaka şaka üçe beşe bakma tuturduğun fiyata sat gitsin başına çok iş açar sonra harcadığın paralar boşa gider

Son düzenleme:
o motosikletin elle tutulur bir yanı kalmamış arkadaşım at çöpe gitsin:queen::queen::queen:
şaka şaka üçe beşe bakma tuturduğun fiyata sat gitsin başına çok iş açar sonra harcadığın paralar boşa gider

güzel abim satmasına satılır illa ki ama vicdanım rahat etmez zar zor yürüyen bir motoru satmam yani aslında kapanınca 130 a yaklaşıyor hız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar