Cbr 125 arıyorum

bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur
Cbr 125 honda arıyorum

Cbr 125 arıyorum moturuna güvenen bakımlı bir motor arıyorum

cbr 125 nerden buluruz temizini tabi

fatih resmi varmı motorun fiyatı nedir biliyormusun

evet doğru bende cbr 125 arıyorum ilgilenen var ise beklerim

benim aralık ayında bi tane ilgilendiğim var dı
hala o kişide görüyorum motoru
yer: bahçelievler sen???

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Kemal.Tatli üyesinin her başıkta ayrı ayır söylediği "cbr 125 arıyorum" cümleleri tek başlıkta toplanmıştır. Devamı halinde siteden uzaklaştırma alacaktır
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

forumumuzda görkem diye bir arkadaşımız var...
MOtosiklet modelleri bölümünde honda cbr 125 için ayrı bir topic var oradan ulaşabilirsin...

forumumuzda görkem diye bir arkadaşımız var...
MOtosiklet modelleri bölümünde honda cbr 125 için ayrı bir topic var oradan ulaşabilirsin...

Bu arkadaşın açtığı diğer CBR arıyorum topiclerinden birine aynısını yazmıştım :p ama beğenmedi arkadaş... :)

laevent kardeşim napalım cbf 500 parası lazım :) arkadaşlar motor temiz diyorum kacmaz diyorum.2006 model orjınal 8400 km de zamanında bakımları yapılmıs daha ne olsun baskaları gıbı satılık ılanı konulduktan sonra km telı cıkarılıp bınılmemıstır...3500 ytl daha ne olsun yenı sahıbıne hayırlı olsun şımdıden

levent sen ne yaptın baba makıneyı degıstırmekten vazgecmıssın sanırım alper daha bulamadımı bı tane cbr 125 bak alpere soyle benım motor onun nasıbı herhalde :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya motor çok hoş duruyor keşke alma imkanım olsaydı :( Bence o fiyatı hak ediyor.Siteden biri alır inşallah.

evet alpay kardesımın de dedıgı gibi hem performans olarak gayet muthiş (sınıfın da ) hemde goruntü olarak buram buram kalıte kokan bu cbr 125 yeni sahibinİ BEKLİYOR....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar