Hiç 1993 model RS'e bindin mi?Motor ömrü kısa olur tabi ama öyle lanse ediyorsunuz ki sanki 1 yıl sonra motoru iflas edecekmiş gibi ben ne RS ler gördüm 93-95-2000 model ama hepsi anasını aglatır CBR ın...Bu CBR fanatizmini bir kenara bırakın,yeni başlayacak adamlarda çok yeteneksizse CBR alsın ama birazcık yetenek kırıntısı varsa RS alsın ve gerçek motora binsin.CsaRvoX' Alıntı:arkadaşlar RS125 iyi güzel motorda eğri oturup doğru konuşalım,bu motorun olayı farklı kesinlikle yeni başlayan birine tavsiye edilmeyecek bir motor bence,ha gitmiş 600cc ile başlamışsın ha bununla,2 zamanlı olduğu için farklı dizaynı var,beygir gücü iyi güzel normallerinin 2 katı belki ama bakım durumunu unutmamak gerekiyor,4 zamanlı motorların yanında problemleri çok fazla oluyor pistonlarda aşınma,yüksek derecede benzin sarfiyatı,yağ sarfiyatı,aslında bu motorlar genelde sokak için değil yarışlar için üretilmiştir,tip olarak çok hoş güzel motor herkes almak ister ama sonra satarken problem yaşarsınız fiyatı düşer çünkü 4 zamanlılar kadar uzun ömürlü değil motoru,bende CBR125 var yeni başlangıç için aldım istesem gidip CBR600de alabilirdim veya bunlardanda bulursam alabilirdim,bencede CBR125 bunun yanına bile yaklaşamaz ama motora yeni başlayan biri için olay yaklaşmak veya basmak olmamalı,herneyse bu RS125 gerçekten güzel bir makine fakat dediğim gibi hitap ettiği kesim yeni başlayanlar değil bence...
Son düzenleme: