cbr 125 almak istiyorum lütfen yardımcı olun

ben ilk defa vitesli motor kullancam cbr 125 güzel bi tercih gibi geldi (işin doğrusu daha fazlasını almaya yetele yok) tek hosuma gitmıyen yanı tekerleri cok kucuk. kalınlastırılabıyormu acaba bıde sizce NASIL Bİ TERCİH İİMİ ve son bişi buna benzer güzel bi model soylıyebılrmsınz pls ::utangac:::utangac:

ilk motor için ideal diye düşünüyorum,kullanan arkadaşlar memnunlar öle hafifede alma gayette hızlı.kazasız belasız..

walla kardeşim :) Benim de almak istediğim motor cbr 125 :) Tüm kalbimle sahip olmanı isterim senin de ! Çünkü başlangıç için en ideal motor olduğuna artık eminim :)

Lastikleri genişletebiliyosun.. arka 130 a kadar çıkıyo ama en iisi 110 luk :)
ön lastiğe dokunmasan da olur çünkü önden güzel gözüküyo ince lastikle yalnız modelini deiştirebilirsin :)

Pişman olmayacağına emin oL.. Bi bayiiye git istersen bi bak motora alıcı gözüyle :) emin ol pişman olmassın :)

Cbr başlangıç için iyi bir motor...

Lastikleri kalınlaştırmak istiyorsun , ama bu pek iyi olmaz...
Arka lastiği 130'luk takabilirsin , fakat performanstan düşer ve motoru zorlar... En iyisi orjinalidir...

Buna benzer ver ucuz arıyorsan cbr kopyaları var çin motorlarında onlara bakabilirsin... Tabi karar sende , ucuzluk mu kalite mi?

Lastiklerinin ince oluşu sadece görünüşten kaybettirir... Motorun performansına göre yapılmıştır , ve virajlarda hiçbir sorun yaşamazsın...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de hoşgeldin diyeyim bari.
2.el temiz ve ucuz bir cbr 125 ideal bir seçim olur. yenisine okadar para verme, ilerde sıkılıp değiştirmek isteyeceksin büyük ihtimal.

ben Aprilia RS-125 derim.
ama temizini bulursan. rs-125 2 zamanlı cbr-125r 4 zamanlı
teker konusunda da RS-125 in ön tekeri CBR-125 in arka tekerinden daha kalın::eek:hmy:: :queen:
ve diğer boyutlarıyla da neredeyse 600 lük gibi duruyo. bizdeki 2002 model aprilia idi. imkanın varsa üstüne bin ve kendin gör.
idda ediyorum çünkü yanyana getirip kıyaslama imkanı bulduk.
ama bilen bi motor ustasına baktırmadan alma sorunlu olabiliyo (bizdekinde olması gereken powervalf i yoktu, eski sahibi de bundan habersiz miş sonradan biz orjinalini taktık)

al abicim problemsiz uzun km kullanırsın, iyice pişersin ve imkanın oluncada biraz daha büyük cc makineye geçersin
gerek yakıt gerek performansı 125 cc 4 zamanlı bi makine için hiç fena değil...

cok saolun

kararımı werdim CBR 125

bende aprilia bakıyodum yanlız yapılan yorumları okudum wazgeçtim şekil olrak güzel ama bir sürü sorunları war

honda olsun çamurdan olsun ya hepiniz saoğolun :rendeer: :rendeer:

peki en kalın lastik takıldıktan sonra motorun resmini koyabilecek kimse var mı acaba merak ediyorum nasıl gözüküyor diye , şimdiden teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar