cbr 125 alıyorumm... oleyyyyyyy...

arkadşlar bugün kaporayı verdim.. yarın sabahtan gidip alacam motoru.. rodajın iyi olması için ne önerirsiniz bu motorda? ilerde en iyi performansı alabilmem için..? gerçi yarın servisinede soracam alırken ama.. kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi bilir diye düşündüm...

hayirli olsun ben de 1 ay once aldim, harika bir motor...en azindan yeni baslamak icin. servisten her turlu bilgiyi al.

hayırlı olsun. Servisten yedek parça fiyatlarını al. hergün motora binmeden o listeye bak ve motorunu ona göre dikkatli kullan. Allah kaza bela vermesin.

oooo yahu aynı şehirdeymişiz bende mersindeyim irtibata geçelim ya bende bu motordan almak istiyorum ama kafamda sorular var en iyi senden alırım artık bir çok cevabı...

Hayırlı olsun kardes güle güle kullan Allah tekerine taş değdirmesin.

Vites pedalı 38
Vites pedalı lastiği 8
Ön far komple 95
Sinyal ön sol 125
Km pano üst 30
Km pano alt 25
Ön jant 796
Braket sol levye 51
Ön çamurluk 106
Siperlik 95
Sol grenaj 88
Sol grenaj2 110
Cowl 15
Right upper cowl 45
Left upper cowl 45
alt kapak siperlik 34
Sağ alt grenaj 199
Sol alt grenaj 199
Sağ gövde 119
Sol gövde 119
Arka kuyruk 21
Arka tutamak 43
Sağ ayna 41
Sol ayna 41

TOPLAM 2.489 YTL

Yukarıda verilen örnek sola yatmış bir cbr 125 ait alınması gereken parça listesi PcKopatGhostRider arkadaşım.

Ahh motoman ah bir motorum olsaydı önce :cherry: ya iyide bu listede hem sağ parçalar var hemde sol parçalar ne yaptın motoru önce sağa sonra sola mı yatırdın :thumleft:

arkadaşlar bugün sabah motorumu aldım.. harika bir alet.. rodajda olduğu halde gazı hafif açmak motorun zıplamasına yetiyorda artıyo.. ne diyim darısı olmayanların başına.. yalnız birşey sinirimi bozuyo.. :silent: kontağı açtıktn sonra farların sürekli açık kalması çok kötü bence.. başlarım avrupa standartlarına.. sürekli yanması hiçte hoş deil yani.. neyse yinede memnunum.. ilk gün 80 km yol aldım ama sanki hiç gitmmeiş gibiyim doyamıyorum motora.. 1 sorundaha.. oda frenleri, çok sert tutuyor.. dokunmak motorun savrularak kontrolden çıkmasına yetiyor.. herkese teşekkürler..

hayırlı uğurlu olsun , allah cümlemizi kaazadan beladan korusun(amin) :rendeer:

Ya bu sorun gerçekten fren sorunumu yoksa daha senin alışamamdan mı kaynaklanıyor birkaç kişiden daha duydum çünkü acaba gerçekten çokmu ani tutuyor cbr125 in frenleri eğer öyleyse bir ayar yapılamazmı?

hehe o motor bana olurmu acaba yaaa...
1.90 ım da azcık :pl: bi umudum var biraz acık da ondan soriiim dedim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar