cbr 125 alıyorum

selam arkadaslar bende de bir motor meraki sardiki su aralar hic sormayin. soyle bir foruma baktim bir fikir sahibi oldum dedigim anda yine fikir degistirdim. su hondanin cbr 125 ini cok begendim fiyatida uyun gibi .ancak fightclub arkadasimla ayni dertten muzdaribim. bende de boy 1.88 kilo olmus 87 biraz iriceyiz anlayacagimiz. simdi bu cbr 125 bizim altimizda oyuncak gibi durmasin. yani soyle biraz havali olsun istiyorum. at yerine katira binmeyelim tereddutlerim var bu konuda ne dersiniz.

saygilarimla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konu ve konuya yazılan mesajların içeriği ve yeri moto sohbet arkadaşlar konuyu buraya taşıdım buradan takip edebilirsiniz.......

arkadaşlar herkesin beklentileri farklı olabilir ama cbr 125 bu farklılıkları kaldırıyor bi kere hiç bisiklet gibi durmuyor bence bu fiyata alnınacak en iyi race motordur..yarışlarda bile kullanılıyo

arkadaşlar bende yeni CBR125R aldım kesinlikle sürüş zevki bakımından ve tip bakımından çok güzel bir motor,ayrıca başlangıç olarak yeni motor alacaklara şiddetle tavsiye edilebilir kaliteli bir motor güle güle kullanalım resimdekide benimkisi...;)
Ekli dosyayı görüntüle 131

Sevgili CsaRvoX
Güle güle kullan motorunu ah bir de yağmur yağmasaydı ne gezerdik ama :queen:

CsaRvoX hayırlı olsun bende alacam ama repsol dan baska rengi kalmamıs yeni renklerini bekliyorum :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle renk gercekten cok güzel

hayırlı olsun çok güzel seçim!!herkes böle mantıklı seçim yapsa keşke adam kanuni racing çıkarmış hemde 2999 diye seviniyo millet!!!ya canım kardeşim biraz daha sık dişini git ikinci el 3.5 'a bi cbr 125 al hertürlü içinden geçer 200'lük kanuninin!geçenlerde arkadaşa ybr 125 aldık 200'lük zealsunun içinden geçiyoo!!!ya birde artık fiatlarda çok mantıklı ve taksitli ybr 125 900 peşin 6 ay taksit peşin fiatına ne gerek war çinliye????

iyi dilekleriniz için saolun arkadaşlar,hava müsait oldukça çıkıp pratik yapıyorum gerçekten kullanması çok zevkli,bu zevki bu klasmanda başka motorda bulacağımı sanmıyorum ne kanuni nede çin malı bir motorda,başlangıç motoru olsun veya başka amaçla alın ama bence biraz daha para biriktirip cbr125 almaya gayret edin iki kuruş daha ucuz diye diğerlerine takılmayın sonra satarkende problem olur,gönül rahatlığıyla kullanırsınız acemiliğinizi atarsınız sonra büyük motora geçmek istediğinizde bunu rahatça satıp geçersiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma :D

evet arkadaşlar ben geldim yine. işler yoğun olduğu için baya uzak kaldım. cbr ımada kıyamadığım için kışın fazla binemiyorum. motor daha 1800 km de. burada arkadaşların motorlarına bindiğimde kendi motorumun değerini daha iyi anlıyorum. en güzeli titreşimin olmaması, parça kalitesi. yeni alanlarada hayırlı olsun bu arada. csarvox iyi bak motoruna. izmirde cbr 125 yarışları var keşke gidebilsem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar