Cbf'ler'in Kandıra,kefken,kerpe Gezisi.

Güzel olmuş :) Nasipse bizde gideriz artıkın :)

Devrim çok güzel bir gezi oluyor. Giderken Şile üzerinden gidip, dönüşte İzmit ve otoban kullanmak daha mantıklıca. Biz tam tersini yapmıştık ama yine de çok keyifliydi. Hep birlikte yaparız bir Kefken-Kerpe :cat:

Ben misafir üye olarak bu geziyi okumuştum şimdide yorum yazmak kısmet oldu.:)

Geziniz gerçekten güzel hele Kasım ayında Karadeniz'de suya girmek zevkli olmuş. Bende Seyrek denilen yerde Ekim ayında denize girmiştim benden başka denizde kimse yoktu.:cherry:

Kefken'in az ilerisinde 4 km. mesafede Pembe Kayalıklar diye çok güzel bir yer daha var orayada uğrayabilirmişsiniz aslında.:cat:

evet bnde sakaryada olduğum için kefkene gideriz herzaman,pembe kayalıklar tam gezilecek biyer.ama şu motorda ayağa kalkma işi pek iyi bi iş deildi.bide o kayalıklarda durmak.ne cesaret:p:p

çok güzel bir gezi olmuş hastakaldım valla.
bende yeni bir cbf 150 aldım.bir dahaki
gezilere bende sizlerle katılmak istiyorum:)

insan haber verir gelemesem bile dursun abinin orada yemek yemişsiniz bi arardım size kıyak geçerdi bu arada bilader bigisayarın arkasından geçiyodu ya dedi bu yollar bana hiç yabancı gelmedi ama sen biliyonmu diyo:mrgreen: bu arada bidaha ünal restauranta giderseniz dursun abiye deyinki kandıradan hamamcının selamı var deyin o anlar :)

Son düzenleme:
Gezi çok güzel olmuş.Kefkende yazın çok kötü yandığım için bir daha gitmemeyi karar verdim:mrgreen:

ne güzel ne güzel...
motor almak O'nu kullanmayı öğrenmek bişi diil....
sizin gibi geziler yapmak marifet... kutluyorum.. TEBRİKLER...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar