CBF600, Deauville seçimi

OKD

Arkadaşlar. Tüm siteyi gezdim. Özellikle CBF 600 SA için test sürüşü sonuçları var. Ama yeterli süre üzerine binmiş arkdaşların tecrübeleri konusunda pek bilgi yok. CBF 600 veye Deauville almayı düşünen biri olarak özellikle CBF 600 için tecrübelerini aktaracak arkadaşlar var mıdır? CBF in 500, 600 ve 1000lik modellerini sadece kısa süre deneme fırsatım oldu. Ancak düşünülen aksine sakin ve kontrollü kullanım konusunda en denetlenebilir olanı 1000 lik model oldu. Sanırım devir ve tork üretim farklılığındandır. En saldırgan olanı ise 500 lük modeli idi. Tabi bu yetersiz bir deneme sürüşünden sonra elde ettiğim sonuç. Deauville ise sakin kullanım ve CBF 600 de olduğu gibi ABS içermesinden. Ayrıca şunada cevap arıyorum. Tabiki kişiden kişiye değişen ögeleri var ve bu konu çok tartışıldı. Ama bu iki motor için kullanım tecrübesi sizce ne olmalıdır. Şimdiden teşekkürler.

başlığı yanlış yere açmışınız o yüzden sanırım ilgi yanıt gönderilmemiş, taşıyorumm.

cbf daha sehir icine yatkin gibi dövil ise bildigimiz yavru goldwing.
kullanim tarziniz nedir onu yazsaniz aslinda

@rayjay

goldwing ile deauville arasında ne alaka var anlamadım nasıl yavrusu oluyor. st1300 pan europan ın kardeşi desen tamam.

@okd

takip ettiğim kadarıyla bu iki motoru da yeterli süre kullanmış birisini bulacağını sanmıyorum forumda ama inşallah bulursun. onun dışında herkes kendi beğendiği motoru almanı tavsiye edecektir. mesela ben kalsam bu ikisinin arasında motora son noktayı st1300 de koymayı hayal eden biri olarak deuville yi alırdım. hatta ilk çıktığındaki fiyat politikası oldukça heycanlandırmıştı herkesi ama 1 sene gelen zam aklını şaşırtır insana. bu konu zaten konuşulmuştu forumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar