CBF500 İle kısa marmara turu

Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem :)
Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
alikara' Alıntı:
Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem :)
Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.
Bu konuda şanslısın dostum.Bende durum tam tersi.Motosikleti değiştirip cbf 500 ü alacağımı duyduğunda bana küstü.''Bu yaştan sonra süratli motoru ne yapacaksın?''diye.:pale:

güven61 tek formül şu

ya motorun görüntüsü çok güzel allaha şükür tipimizde yerinde kızlar nasıl bakıyor 100 metrede 5 tanesi göz kırptı diyeceksin inan arkana yapışır birdaha inmez :mrgreen: :queen: :queen:

Ya ben bişey sormuştum ama cevap gelmedi. Dedim ki 2.vitesten 1'e atınca bir sürtünme sesi geliyor. Sizde de var mı? Normal mi bu ses?

Sağol. Ben de öyle düşünmüştüm. Önümüzdeki hafta benim 1000km devrilecek tahmin ediyorum. Servise gideceğiz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
alikara' Alıntı:
Ya ben bişey sormuştum ama cevap gelmedi. Dedim ki 2.vitesten 1'e atınca bir sürtünme sesi geliyor. Sizde de var mı? Normal mi bu ses?
Evet dostum,bende de var.Servis bana da ''normal''dedi.Bende bi de sabah,motosiklet soğukken 1.vitese attığımda önceki motosikletimde olduğu gibi,bir vuruntu ve kaykılma var.Acaba debriyaj ayarım mı yerinde değil?

baggio' Alıntı:
güven61 tek formül şu

ya motorun görüntüsü çok güzel allaha şükür tipimizde yerinde kızlar nasıl bakıyor 100 metrede 5 tanesi göz kırptı diyeceksin inan arkana yapışır birdaha inmez :mrgreen: :queen: :queen:
Harikasın baggio.Çok hoşuma gitti doğrusu.:cat:

Son düzenleme:
ilk motor olabilir mi?

Merhabalar,

1-2 ay içinde ilk motorumu alacağım. İlk başlarda tüm yayınlarda okuduğum 250cc üstünün alınmaması gerektiğiydi ancak bazı kafalardan da iyi bir eğitim aldığın taktirde bu tür bir cc kısıtlamasına gerek olmadığını da duymaya başladım. 1.83mt ve 78 kiloyum, cbf250 almayı düşünüyordum, altında düdük gibi durur diyen var, çabuk sıkılırsın diyen var, paranı boşa harcarsın diyen var. Bunlardan sonra ben de cbf500 e dönmeye başladım, sizce iyi bir eğitimle ilk motor olarak cbf500 kullanılabilir mi? Kullanılır diyorsanız sizce 0 mı ikinci el mi almalıyım? Teşekkürler...:silent:

Kişiye göre değişir,ilk motoru 1000 lik olan bile var ama benim şahsi fikrim 500 ideal makine ve 2.eli tercih et derim nasılsa bir üste geçersin.:)

Kişiye göre değişir,ilk motoru 1000 lik olan bile var ama benim şahsi fikrim 500 ideal makine ve 2.eli tercih et derim nasılsa bir üste geçersin.:)

merhaba! 2006 dan bu yana motoru değiştirdiniz mi? 2011 de de cbf 500 tavsiye eder misiniz. mt 03 ya da cbf 500 düşünüyorum da! ilk motorum cbf 250 ile 28000 km yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar