Kardeş, "R" ler hakkında bilgim yok ama sende CBF cisin anlaşılan senin motorun %75 + performanslısını düşün..Ben kendi adıma çok keyif alıyorum..Bizim derdimiz aslında sürat degil ama şu anda 1670km deyim 170 i gördüm(rüzgara ragmen) 200 çok rahat alırım diyorum...brkgone' Alıntı:cbf 500 nasıl arkadaşlar bana bilgi verebilirmisiniz performans özellikler 200 km yi görüyormu mesela suzuki gsr 600 kadar verimli geliyormu almayı düşünüyorum
Eeee.ne o ozaman romatizma momatizmaalikara' Alıntı:Yapma hocam ben daha 26 yaşındayım![]()
Kardeş ben hazırımda Abzah(gazetecidir) herhalde gelemiyecek..Baggioyada söyledim cevap vermedi daha..Sorun degil ben kesin geliyorum seni yanlız bırakmam(Alikara geliyonmu??)necdet' Alıntı:tunoka abi yarın için eskort ekibi hazırmı yarın sabahtan aricam hondayı
hazırmı diği çayımızıda içeriz biryerde![]()
Sanada iyi geceler..İnşallah Edirnede işlerin istedigin gibi olur başarılar,selamlaralikara' Alıntı:İyi geceler herkese![]()
Kardeş hoş geldin aramıza.Bizde ufak ufak CBF500 leri bir araya topluyoruz vede topluca gezilere katılıyoruz.Elbette hava şartlarına göre hareket edecegiz sanırım bu hafta sonu izmit gezisi varona hazırlanıyoruz sen bizi takip etDaan' Alıntı:Merhaba,
Ben de CBF 500 alalı 3 hafta oldu, eğer bir gezi düzenlenecekse ben de katılmak isterim. Gerçi şu anda hava pek müsait değil ama, yine de zevkli olabilir.![]()