CBF250 ve CBF500'e elveda

Honda Türkiye'nin internet sitesindeki modeller bölümde Naked motorlarda artık CBF250 ve CBF500 yok. CBF250 en son 2006 da gelmişti diye bilmiyorum stoklar tükenince internet sitesinden de kaldırmışlar. 500cc. de ER5 ve GS500 den sonra CBF500 de yok artık. 250cc ve özellikle 500cc. de baya boşluk olacak gibi.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/naked/

Son düzenleme:
cbf500 aslında yurtdısında cbf500a olarak enjektorlu yeni teknolojiyle bezenmiş olarak satısta fakat turkiyede hala karburatorlu model satıstaydı

inş bunu yeni modeli koymak için kaldırmıslardır..

cbf 500 e yazik oldu..
cbf 250 yi cekerek st kanuni ve yamahayi 250 piyasasnda tek birakiolar bi amaclari vardir heralde..
cbf 250 tutulan bir motordu en nihayetinde..

345

st kanuni gt250 ye gün doğar valla sonuçta pastadan büyük pay alan cbf250 ve gt250 idi. şimdi hondacıların bi kısmı ybr 250 ye kayacaktır ama büyük kısım gt250 alır.

Süper Moderatör (BBRR)
bildiğimiz honda atraksiyonları.. tutan motoru kaldırmak gibi bir özellikleri var.. xl 200 ü kaldırdılar sınıfında nerde ise tekti noldu yerine yeni motormu geldi.. xl125 i kaldırdılar onun yeride hala boş ..2003 te afrikan twini kaldırdılar yeri dolmayacak aletti dolmadı nitekim ..

vardır bi bildikleri diyen yanılıyo .. bizde hep öle dedik zamnında ama yokmuş bi biledikleri :)

walla arkadaşlar bende takaslı bir alış veriş yapmak istiyorum bir zamanlar cok değer verdiğim bir cbr vardı sattım araba aldım simdi arabayı verip takaslı bir şekilde cbf 250 almak istiyorum yeni konuda açıcam umarım hayırlı bir alış veriş yapabilirim flash 1.7

Cbr125 in ve Cbf150nin de gitmesi uzun surmeyecektir...
Bunların yerine yeni kasa Cbr125 ve Cbf125 gelebilir.

Cbf 250 yerine Hornet 250
pht_photo_02.jpg

veya VTR
pht_photo_01.jpg

Cbf500 yerine de CB400 getirseler ne guzel olurdu...
pht_photo_01.jpg

Honda tası tarağı toplasın gitsin bence komple:pr:Bu ne ya tutan modelleri rafa kaldırmak hangi mantığın işidir:silent:

vardır heralde bi bildikleri yani tutulan modellerdi sonuçta mutlaka gelir aynı ayarda motosikletler

keske cb400 gelse boylece ara siniflar biraz daha senlense..
4 silindir biraz daha iyi bi grenajla alt ust eder ortaligi..
:D
ciplak hali zaten super..
hornetten ziyade vtr gelsin
yada hepsi gelsin ya..:D

CBF500 uzun suredır zaten sıtede yok daha satmayacagı bılınıyordu Honda nın ancak CBF250 ye sasırdım dogrusu...

Arkadaşlar kimse üzülmesin honda yakında yeni bir 250 lik çıkarıo çıplak bi model...cbf serisi olabilir tam emin değilim ...Cbf 500 ise iyice yaşlanmıştı kalkması iyi oldu belki yerine yenisi gelir ...Şunuda söylim küçük hornet Türkiye ye ithal edilmez hele bu saatten sonra....

Cbf500 neyse de 250 de gitmiş vay anasını:cyclopsan
Hornet250 gelirse belki ben runner'ı satıp alırım:p

Bunun sebebi Avrupa ülkelerine karburatorlü motorların girişinin yasaklanması.
2009 itibariyle Türkiye de dahil, birçok Avrupa ülkesinde karburatorlü motor satışı bitirilecek. Dolayısıyla Honda şimdiden bu eski teknolojiyi ülkemizden çekip, yerine yeni (enjeksyonlu) modellerini getirecektir diye düşünüyorum.

Honda tası tarağı toplasın gitsin bence komple:pr:Bu ne ya tutan modelleri rafa kaldırmak hangi mantığın işidir:silent:

bencede gitsin :) yedek parçası da pahalı hem :p:p

2009 itibariyle Türkiye de dahil, birçok Avrupa ülkesinde karburatorlü motor satışı bitirilecek. Dolayısıyla Honda şimdiden bu eski teknolojiyi ülkemizden çekip, yerine yeni (enjeksyonlu) modellerini getirecektir diye düşünüyorum.

bunu yamaha başlattı çoktan :) haala devam ediyor enjeksiyon konusunda :) en son ybr125 city'i çıkardılar işte :)

bildiğimiz honda atraksiyonları.. tutan motoru kaldırmak gibi bir özellikleri var.. xl 200 ü kaldırdılar sınıfında nerde ise tekti noldu yerine yeni motormu geldi.. xl125 i kaldırdılar onun yeride hala boş ..2003 te afrikan twini kaldırdılar yeri dolmayacak aletti dolmadı nitekim ..

vardır bi bildikleri diyen yanılıyo .. bizde hep öle dedik zamnında ama yokmuş bi biledikleri :)

Aynen dediğiniz gibi bende size katılıyorum.Çok tutulan modellerdi bu iki model fakat ikisininde aynı anda kalkması kötü olmuş .Umarım telafi edilir.:cat:

En geçerli cevap bu olmuş sanırım :cat::cat:

ulan bunlar bizi ne zannediyor bee :pr:

80 milyonluk tüketici kitlesine reva gördükleri bu mu olmalı :silent:

hondanın Türkiyemize yaklaşımını hiç beğenmiyorum .

umarım 10 milyon nüfuslu avrupa ülkelerine sunduğu cömertliği bizede bir an önce sunar da hatalarını afffettirir böylelikle :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar