Cbf250 nin üstüne para katsam da bir tane ER-5 alsam mı???

Arkadaşlar ben motorumu büyütmeyi düşünüyorum desem^Cbf250 nin üstüne para katıp ER-5 alsammı acaba yoksa?

-1 ve ya 1,5 sene beklesemde bir tane sıfır transalp alsam nasıl olur bi dahada değistirmemde

-genel olarak cbf250 nın otobanda ER-5 in arkasından ayrılmayacagından bahsedılıyor.

-yorumlarınızı bekliyorum ;?

Millet sallıyor bakma sen onlara kim demiş cbf250 arkasından ayrılmıyormuş diye ..
Hey yumurtaya akıl veren Allahım :mrgreen:

Kullanım şekline göre karar vereceksin transalpin gidebildiği her yola er5 gidemez ... Ama bi kere alacağım diyorsan kullanım amacımı belirle önce bence .Mesala ben de1 seneden beri r5 piyasasını takip ediyordum.Parçası bulunmuyor falan deniliyor ama motorcu bi arkadaş var km paneli hariç istediğin parçayı bulurum diyor.Km paneli 1ooo avroymuşta üzerinize afiyet :) Hoşş ta'nı da parçaları ucuz sayılmaz ya neyse ..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar ben motorumu büyütmeyi düşünüyorum desem^Cbf250 nin üstüne para katıp ER-5 alsammı acaba yoksa?

-1 ve ya 1,5 sene beklesemde bir tane sıfır transalp alsam nasıl olur bi dahada değistirmemde

-genel olarak cbf250 nın otobanda ER-5 in arkasından ayrılmayacagından bahsedılıyor.

3. vitesle giderken evet..Arkamdan ayrılmıyor cbf.....:p:p

TA ya falan niyetlenmem yerinde olsam.....Günümüz şartlarında yol motoru arıyorsan er5 yada cbf500 bak derim........:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen ben de senin durumundayım.CBF250'yi satalı 2 hafta oldu.Ne alsam diye kara kara düşünüyorum.Bende biraz enduro kanı olduğu için Kawasaki Kle 500 düşünüyorum.Ancak asfalt motoru almayı düşünseydim kesinlikle er5 yerine cbf500 bakardım.Hatta biraz daha üzerine koyup 3 yaşında az kullanılmış bir fazer bakardım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
er 5 iyidir güzeldir hoştur. lakin hem düzgününü hem uygununu bulmak zordur. cbf250 er5 arkasında ancak yalan olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dünya başımızı yıkılacak Alper abi cbf5oo önerdi :p

500 de başka ne seçenek var?.... Gs500 ü önermedim .......:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Varda önermedik mi?.....

Ama ilerde değiştirmeyecem hurdaya çıkaracam diyorsa birazz daha sıkıp Fazer alması mantıklı olur.....:cat::cat:

Sana kalmış, 1-1,5 sene sabrederim dersen bekle sıfır al derim ben.
Ya da çok sıkıldım diyorsan al bir Er-5, Transalp'i de 2-3 sene sonra alırsın.

kim diyorsa yanıma gelsin :bounce: :farao:
ER-5 50hp, CBF250 22hp.

Matematiği sen yap :)
matematiğe gerek yok hocam, 190 görüyordu, makinanın sağlıklığına göre 220 gördüğüne yeminler edenler var
3. vitesle giderken evet..Arkamdan ayrılmıyor cbf.....:p:p

3. viteste nasıl yakalıyorki arkandan ayrılmasın alp :bounce: 1-2-3 dedinmi 160 tereddütsüz oturuyordu makinam:cat: hangi cbf 250 160 diyor
son olarak :
zaten malesefki er5 piyasası öyle yüksekte deyil.6000-6500 tl civarına silah gibi er5 alırsın, durumun varsa hiç durma al, motora bindiğinin zevkine varırsın

Son düzenleme:
bende senin yerinde olsam az bekler transalp hatta az kullanılmış bir tenere veya AT alırdım.hatta doğrudan AT alırdım.adı üstünde AT gibi maşallah.nereye sürersen oraya gidiyor.

evet arkadaşlar . yarama merhem oldunuz yorumlar için çok ama çok tesekkurler.

-ama sorun şu boy :1.87 Kilo : 117 :honda satıs merkezzıne gittim satıs muduru bana ;tourıng yada enduro gıdcegını soledı .

bende cbf 250 satarak israf etmek istemiyorum ;

çünkü makıne 25 000 kmde ve daha 2006 model sabırla bınıp buyuk evladı beklem daha hayırlı olmazmı acep malum ulkemız pıyasasında araclardan alım satım da kar olmuyor

bekleyip Transalp alıp yaptır yaptır bınmek istıyorum inşallah

yorumlarınızın dewamını bekliyorum :D

500 de başka ne seçenek var?.... Gs500 ü önermedim .......:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Varda önermedik mi?.....

Ama ilerde değiştirmeyecem hurdaya çıkaracam diyorsa birazz daha sıkıp Fazer alması mantıklı olur.....:cat::cat:

abi bende Tam bir HONDA hastalıgı var onu nasıl atlatcaz Hondada fazer tarzı hangı makıneler var.

Son düzenleme:
bence bekle 1 sene daha sıfır al hem daha guclu hem basın agrımaz senın ıcın en ıyı olan budur dostum.sadece bıraz sabır

evet bende bole dusunuyorum ama tek sıkıntım bıraz altımda kucuk kalması motosıkletın

acelle etme iyice bak çünkü bu işler incelik ister alağın makinayı kendin kulanacaksın her motorun kendine güre özelikleri var arazi veya normal yol ona güre tercih yap iyi düşün transalp iyi bir makinedir temiz bulursan tabi araziye uygun bir makina :)

transalp kullanımı rahat bir makinedir torku yüksek olduğundan şehir içinde de çok iyi gidebilecek bir makina en güzeli ister arazi ister asfalt heryol paris dakar :D abicim bence bekle al bi transalp rahat et.

Aynı durum bende de söz konusu boy 187cm kg 90. CBf 250 ye severek biniyorum ama ben olsam 1 sene daha sabreder öyle kafadan TA ya veya 2.el bir DL 650 ye zıplarım...Başka motora da bakmam. Ben böyle yapacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar