Cbf ile ilgili birkaç yardım.

Merhabalar.

Biliyorum cbf ile ilgili birsürü sayfa var , öncelikle söyleyeyim sayfaların birçoğunu okudum araştırdım son kafama takılanları sormak istedim.

Benim mondial 150 mash i bugün veya yarın sahibinden e koyacağım. Ve yeni motor olarakta çok arada kalsamda cbf 150 de karar kıldım.

Geleyim esas konuya , madde madde yazıyım sizden de madde madde olarak cevapları alırsam sevinirim.

1- Lastikleri değiştireceğim direkt ; araştırmalarım sonucu michelin pilot sporty de karar kıldım . Sizce doğru karar mı?

2- Arka ve yan çanta takacağım ; Hangi markayı önerirsiniz ? Ve yan çantaların motorda denge konusunda sıkıntı çıkarırmı sormak istediğim , eğer dengeyi etkilerse taktırmayacağım.

3- Tank ped almayı düşünüyorum , sadece görüntü için midir yoksa asıl amacı deponun çizilmemesi midir?

4- Koruma demiri taktıracağım ; herhangi bir model veya şekil varmı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Ve bunların haricinde şunuda taktır dediğiniz birşey varsa açıklarsanız sevinirim. Cbf nin yağ eksiltme veya yakma herneyse sorununu biliyorum fakat yinede alacağım lütfen başka model tavsiye etmeyiniz.

Birde renk konusunda kararsız kaldım acaba siyah mı yoksa kırmızı mı alsam , sizin görüşünüz nedir?

Teşekkürler.

1. Mukemmel karar.
2. Givi,kappa tercihim. Denge sorunu cok yapmaz
3.Deponun cizilmemesi icin
4.iyi olur marka model bilmiyorum.
5. Renk senin zevkine gore.
6. Koruma ve KASKini almayi unutma.

1. Mukemmel karar.
2. Givi,kappa tercihim. Denge sorunu cok yapmaz
3.Deponun cizilmemesi icin
4.iyi olur marka model bilmiyorum.
5. Renk senin zevkine gore.
6. Koruma ve KASKini almayi unutma.

Kask olarak agv k-3 alacağım. Bu kaskım bana güvenli gelmiyor . revit mont ve eldiven kullanıyorum dizlik ve bot alacağım . Teşekkürler

Iste bu sende agv dunyasina hos geldin. Bende k3 kullaniyorum 2 senedir inanilmaz memnunum. Revit mont (Y)

Sizden duyduğumda iyi oldu çünkü kask tada kararsızdım :) revit mont zaten bir harika :) ama azıcık tuzlu :D

Pirelli Duration CBF 150-YBR 125 Ön/Arka Takım toprak yolda ve asfalt yol için birebir lastiktir deseni BMW polis motorlarındaki baklava desenini andırıyor. Mişelin toprak yolda taşlı yola pek gelmez.Depolara konan mıknatızlı çantalar hep kafamı karıştırmıştır.Nedeni benzinin kimyasına zarar verirmi ? diye güçlü çekim alanı benzindeki yakıtı artırır mı ? diye Depo kapaklarına At nalı gibi monteli ve çantaya geçmeli çantalar daha mantıklı geliyor.

bir zevk meselesi daha.. yağ yakmasına ragmen tercih ettin. aynı ben gibi.

Bütçeni yazmamışsın.. neyse

lastikler iyi tercih.

kırmızı rengin ve siyahın yeri bambaşka. tercih tamami ile senin.. ben siyah derim biri kırmızı der..

çanta dengeyi bozmuyor. ( iki elimi bıraktığımda çanta takılı iken direksiyon oynuyor o bir gerçek ama başka türlü hiç denge bozduğunu hissetmedim )

koruma demirleri tamamen sana kalmış. realli miydi neydi öyle bir sitede gayet uygun fiyatlı var.. hepsini al getirt kendin tak neredeyse yarı fiyatına mal edersin.

tank ped değil de ( tank ped görüntü ile alakalı bence ) depo kılıfı dizlik kullanılacaksa mutlaka şart çünkü çiziyor. tank ped ne işe yarar hala çözemedim.. görüntü kirliliği bence. ama zevk meselesi.

bunların haricinde ön siperlik cam (bizimmotor.com da en ucuzu) tak.. çok iş yarıyor ve motora ayrı hava katıyor. hemde rüzgarı çok çok iyi derecede kesiyor

bir de aynaları değiştirebilirsen iyi olur.

bilirim çin malı scooter dan cbf e geçmek ne demek.. emin ol çok memnun olacaksın.

bu arada başlık "yardım" değil, "öneriniz " olmalı..

aslında sıkıntısı yok..ancak ben 2. el aldım ve aynaları değiştirilmişti. daha bonbeli. alıştım zamanla. sonra orjinal aynalı bir cbf e bindiğimde aynaların benimkine göre daha çok kör noktası olduğunu fark ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar