cbf. far yardım acil..!!

Yarın bi servise gitmek farz oldu yaa onlarda kardeşim bi ampul değiştirirler onada işçilik isterler. Işin ucu yine para para

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Yaw herhangi bir tamirci bunu hemen anlar, illede servis gerekmez. Yakinda olsan hemen gelip bakardim. Cok basit bir kontrolu var.

Şase var gibi geldi bana.Konjektörden olsa gaz açınca daha güçlü yanardı.

Şase olduğundan emin olursan elektrik aksamını komple değiştir.Yoksa konjektördü beyindi aküydü derken fazlası cebinden çıkacak.

Ayrica sonradan bagladigin seyler varsa onlarida tekrar incele.
Ramco eminmisin. Far isigi artiyor dememis, gaz verince azaliyor diyor.
bak buna dikkat etmedim... devamlı tam tersiyle karşı karşıya kaldığımızdan... o zaman benim diyer yorum dikkat e alınmamalı ve sistem incelenmeli..

Aslında uzunda yapmıyor kısalarda yapıyor çok basitde olabilir.

Sökebiliyorsan far düğmesini söküp,düğmeye giren kabloları kontrol etsene bir.Şase yapmış olabilir.

Statörden olsaydı motor saat gibi çalışamazdı. Konjektörden olsa bile motor daha 3000 km.Bu kadar sürede konjektör arıza veriyorsa ya şase var yada ekstradan konjektöre yüklenen birşeyler var.

++

Uzunlar yanarken en ufak bir pırlama bile yok.Soketlerle alakalı sanki.

Son düzenleme:
Uzunda yokmu sadece kisadami.
Eger oyleyse duy,dugme veya kablo baglantilarindan olabilir.
Yinede riske girmeyip konjektoru kontrol ettir. Sorun ampulle bile cozulse.

Statörden olsaydı motor saat gibi çalışamazdı. Konjektörden olsa bile motor daha 3000 km.Bu kadar sürede konjektör arıza veriyorsa ya şase var yada ekstradan konjektöre yüklenen birşeyler var.

++

Uzunlar yanarken en ufak bir pırlama bile yok.Soketlerle alakalı sanki.

Statörteki ateşleme bobini ile farlara elektrik veren bobin ayrıdır. Biri düzgün çalışırken diğeri arızalanabilir.

Statörteki ateşleme bobini ile farlara elektrik veren bobin ayrıdır. Biri düzgün çalışırken diğeri arızalanabilir.

Ama statörde arıza varsa tüm elektrik aksamı düzensiz elektrik alır.

Arkadaşın olayı ampül yuvası,düğme,kablo veya soketle çözülecek bir sorundur umarım.

videoya bakın

[YT]ZycKHeieHM8[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Bu arada sadece kısa da yapıyor uzunda gayet normal

Az önce sinyalleri falan açtım abim gaz verdi. Ben bütün ışıklara baktım kısa farlar hariç hiç birinde en ufak bi kırpma gidip gelme yok dediğim gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Uzunda yokmu sadece kisadami.
Eger oyleyse duy,dugme veya kablo baglantilarindan olabilir.
Yinede riske girmeyip konjektoru kontrol ettir. Sorun ampulle bile cozulse.
Îlk sayfada ethemin dediği gibi ampuldenmi yoksa ya arkadaş.motorda bi sorun. oldumu uyaymiyorum rahatsız oluyorum sabah işi gücü bırakıp bu meseleyi halledicem..

Evet arkadaşlar neyseki konjektor falan değilmiş arıza ampuldenmiş ethem ustadimin dediği gibi ampulu değiştirdi servis oldu 3.5 tl osram

Yardımlarınız için çok sağolun arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar