Cbf 600'le avrupa turu yapılır mı?

Arkadaşlar bu sonbaharda yada en geç 2009 haziran ayında İtalya-Avusturya-Almanya-Macaristan-Sırbistan-Bulgaristan-Türkiye güzergahını kapsayacak bir gezi planlıyorum. Sizlerin bilgisine başvurmak istediğim şey cbf600s bu gezide beni çok zorlar mı yoksa touring bir motorla değiştirmeli miyim? Hatta bunun için Honda NT 700 V Deauville, Suzuki V-Strom DL 1000, Moto Guzzi Norge 1200 e baktım. Pazarlık bile yaptım. Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

abi param olsun ben mobilet le bile yaparım bu güzergahı ((:) cbf 600 naked bir motor yoracagını sanmıyorum .. ama tabikide enduro yada touring bir motorla işler biraz daha kolaylaşır

Bence hiç masraf yapmayın. O motor sizin işinizi fazlası ile görür.

Motor yorulmaz!!!!!!!!!!!!!!Ancak insanlar yorulur.

Son düzenleme:
Para ve zaman sorunu yoksa her motorla her yere giderim bende. :)

ağustos'Da bulgaristan MT olarak bulgaristana gidiyoruz.(festivale) büyük tur için ufak bir deneme gezisi yap istersen.seni ve herkesi aramızda görmek isteriz :cat:

hocam cbf naked bir makina uzun yolda yoracağını sanmam, neden deyiştireceksin.arkasına givi topcase yerleştirdinmi, ikide yan çanta, evropayı boşver dünyayı gezersin:)

hocam cbf naked bir makina uzun yolda yoracağını sanmam, neden deyiştireceksin.arkasına givi topcase yerleştirdinmi, ikide yan çanta, evropayı boşver dünyayı gezersin:)

Süper ifade:cat:.
Faal kullanıcısı olduğun bir makinayı sana tavsiye etmek abesle iştigal olur.Ben kendimden örnek vericem.Geçen yaz benim uydurukla 7380 km yol yaptım.Bütün problemim kısa olan bakım periyotları oldu.Sırf bu sebeple 500cc bir makina düşünüyorum ve yine scooter.Seninle aynı güzergah olmasada İtalya'nın içinde olduğu bir rotayı bu makinayla yapıcam.Bunu derkende kendimden niye bu kadar eminsem:cherry:?

Bence gayet güzel yapılır:
Oturma pozisyonu rahat, yeterli ölçüde seri ve torklu; güçlü bir makina. Yan çantalar ve yüksek bir touring ön cam ile tam bir gezi motoru.

arkadaşım uzun yol tecrübelerime dayanarak söylüyorum rahat ve motorun için ideal bir gezi yapmak istiyorsan ekipmanın olacaktır büyük bir ihtimalle 600 lük bir motor ara uzun mesafeler için tatminkar ama uzun ara yollar ve geziler için tatminsiz kendine 2 nci el az km leri gs1200 bak derim sonrasi sana kalmış hayırlı eğlenceli ve sorunsuz gezilere...

Son düzenleme:
Vstrom DL 1000 le yormadan uzun yollar yapalabileceğini çok yerde okudum. Rahatlıkla alınabilecek ve sorunsuz olarak kullanılabilecek bir motor. Gün içinde bodrum-istanbul seferini yapan arkadaşlarımız mevcut ve yorulmadıklarını defalarca beyan etmişlerdir. Hayırlı yolculuklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallaha ben askerden önce bisikletle hataya gidip gelmiştim ( 400 km ) söz konusu motor ilede o güzergaha gidilebileceği kanısındayım , fakat sizin direnciniz ve azminizde çok önemli SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar