CBF 600 model yılını nasıl anlarım???

Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce CBF600SA almaya karar verdim. Daha önce de Shadow kullanıyordum ama naked modeller daha hoşuma gittiği için tarz değiştirmeye karar verdim. Gitmiş oldugum bayii de iki adet CBF600 vardı ama dikkatimi çeken olay sinyallerin sarı olmasıydı. Sordugumda iki modelinde 2007 oldugu söylendi ama arkadaşlarım 2006dan itibaren CBF600 ün sinyallerinin CBF1000 gibi beyaz oldugunu sölediler. Başka bir bayii de ise yine 2007 oldugu sölenilen CBF600 de beyaz sinyaller vardı... tamamıyla kafam karştı :pr:

Daha önce sıfır olarak satılan motorların aslında bayiilerde yaklaşık 2 yıldır beklemiş olan modeller oldugunu ve alıcılara o senenin modeliymiş gibi satılmak istendiğini duydum. Bende aynı hataya düşmek istemediğim için acilen yardımlarınızı bekliyorum.

Hepinize şimdiden çok teşekkürler. :cat:

Moderatör
$asi numarasinda kac yilinda uretildigi yazmiyor mu ? Yada $asi numarasini al, Honda'ya mail yolla, kac yilinda uretildigini ogren :)

abi haklisin gayet guzel fikir de ben saticiya ver bakalim sase numarasini ben bi gidip ogrenicem mi diyim??? :silent: adama karsi direk guvensizlik oluyo. baya internette gezindim eminim ki 2004 ve 2005 modellerinki sari. 2006 dan itibaren beyaz oldu oda tamam diyelim ama hala internet sitesinde sari sinyallisi var. :pr: almanya ve ingiltere sitelerine baktim hondanin orda beyaz :pale: bide cbf600 un bordo rengi de var orda :pr:

yaw kafayi yicem yokmu bunu bilen yaw:silent:

şimdiiiii,

motorun teknik belgesini görmek istediğini söyle, orda yazar bu 1

2.'si 2006 modeli 2007 diyemezler,

belki de 2006'dır fakat takipçileri ruhsatı 2007 olarak çıkartabiliodur.

yine de şase no'sunu verirsen, sistemden bakma şansım olabilir

Son düzenleme:
bızım komşuda peugeot partner alırken 2007 dıye 2006 modelı vermeye kalkmıslar komsu uyanıktır anlamıs terk etmıs galerıyı :) eger oyle bır olay olursa anlarsın

bızım komşuda peugeot partner alırken 2007 dıye 2006 modelı vermeye kalkmıslar komsu uyanıktır anlamıs terk etmıs galerıyı :) eger oyle bır olay olursa anlarsın

Nasıl anlarsın? Bende merak ediyorum açıkçası bunu çok. Muhtemelen ruhsat'a farklı yılı yazamazlar değil mi?

arkadaslar 2008 de ulkemize de gelmesi muhtemel enjeksiyonlu olan CBF600 un de fotografina baktim onda da sinyaller beyaz.

kafayi yicem yaw bi ogrenemedim :pr:

renkler arası da farklılık gösterio
sadece siyahının 2007'si sarı sinyal,
diğer renkler beyaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar