- Konu Yazar
Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce CBF600SA almaya karar verdim. Daha önce de Shadow kullanıyordum ama naked modeller daha hoşuma gittiği için tarz değiştirmeye karar verdim. Gitmiş oldugum bayii de iki adet CBF600 vardı ama dikkatimi çeken olay sinyallerin sarı olmasıydı. Sordugumda iki modelinde 2007 oldugu söylendi ama arkadaşlarım 2006dan itibaren CBF600 ün sinyallerinin CBF1000 gibi beyaz oldugunu sölediler. Başka bir bayii de ise yine 2007 oldugu sölenilen CBF600 de beyaz sinyaller vardı... tamamıyla kafam karştı
r:
Daha önce sıfır olarak satılan motorların aslında bayiilerde yaklaşık 2 yıldır beklemiş olan modeller oldugunu ve alıcılara o senenin modeliymiş gibi satılmak istendiğini duydum. Bende aynı hataya düşmek istemediğim için acilen yardımlarınızı bekliyorum.
Hepinize şimdiden çok teşekkürler. :cat:
Daha önce sıfır olarak satılan motorların aslında bayiilerde yaklaşık 2 yıldır beklemiş olan modeller oldugunu ve alıcılara o senenin modeliymiş gibi satılmak istendiğini duydum. Bende aynı hataya düşmek istemediğim için acilen yardımlarınızı bekliyorum.
Hepinize şimdiden çok teşekkürler. :cat: