cbf 500'e terfi ettim

125 cc'den 500cc'ye terfi ettim.

geçen hafta bende honda cbf 500 motoruma kavuştum. nasıl bir zevk olduğunu anlatamam resmen asfaltta akıyor. fakat bir sorunum var bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum 30 ytl benzin ile 140 km yapabildim bu normalmidir veya rodajdan sonra yakıt düşecekmidir.
lütfen yardım :rendeer:

evt düşecek. bu normal motorun rodajı tamamlana kadar daha fazla yakıt harcayaksın servste bunu belirtmeleri gerekirdi neyse. panik yok iyi br rodaj yap. yeni motorun hayırlı olsun bu arada :)

baggio' Alıntı:
125 cc'den 500cc'ye terfi ettim.

geçen hafta bende honda cbf 500 motoruma kavuştum. nasıl bir zevk olduğunu anlatamam resmen asfaltta akıyor. fakat bir sorunum var bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum 30 ytl benzin ile 140 km yapabildim bu normalmidir veya rodajdan sonra yakıt düşecekmidir.
lütfen yardım :rendeer:
O dediğin hummer karıştırıyosun!:queen:

iyide bu cbf 500 ün 100 km deki yakıt tüketimi ne bilen varmı ?? bence çok fazla gibi geldi...

cok mahalle agiziyla yazicam ama kendimi tutamadim...
"Yaksin kardesim yaksin...Helal o makineye o benzin" :p

Çok guzel bir alet. Fuarda basindan ayrilamadim ben...

Güle gule kullan...:)

Dostum ne kadar ekmek o kadar köfte miydi neydi, öyle bir laf vardı. Bu da asfaltta akmasının bedeli. Bence rodajdan sonra da aman aman bi azalma bekleme. Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah..

Çok devirli kullandıysan mümkündür..ama rodajdaki bir makineyi o kadar devirli kullanmadığını varsayarsak pekte normal değil gibi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 li,ralık benzinle en az rodajdada olsa 210 Km yol yapman lazım Kesinlikle....Ayrıca makinan hayırlı olsun kazasız kullanaasın.Can sıhhatiyle kullanasın.Lastiğini daş kesmesin ki üç kağıtçıların eline düşmeyesin

benimde bir sonraki motorum cbf500 olacak çok güzel bir makina, hayırlı olsun, deneyimlerini ve fotolarını bekliyoruz...

kazasız belasız sürüşler ayarlarını falan iyice yaptırınca düşer yakıt tüketimi belki ayarları tam yapılmamıştır veya rodaj dönemi için zengin karışımla çalışması istenmiştir hayırlı olsun

hayirli olsun..tipini cok sevdigim naked motorlardan..rodaj doneminde zengin karisimla calismasi normal. rodajdan sonra dusucek yakit..ama enjeksiyon olmadigi icin biraz yakicak gene de

iyi dileklerinizden ve verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ederim çok yaksada zevkide çok en azından motosiklet kullandığımı hissediyorum.

arkadaşlar alarm taktırmak istiyorum marka ve nerede taktırabilirim bana bilgi verebilewcek varmı

bende alıyorum önümüzdeki hafta insallah siyah renk sen nerdesin beraber gezelim :)) acaba cbf 500 e leo vince egzos oluyomu onu da alcam heheheh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar