cbf 250cc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) öncelikle herkeze merhaba nasipse cbf 250 cc ile başlamak istiyorum görüşleriniz nelerdir 2. el nereden temin edebilirim internette fazla bişey bulamadımda :)

profilimi düzenledim arkadaşlar k.bakmayın sahibinden e baktım yedek parçaları çok pahalı dediniz fakat hondaların çok sık arıza yaptıgını zannetmiyorum aslında cbr 125 vardı kafamda fakat 190 boy olunca sığmak pek mümkün olmadı :cherry:

Ben iki sene kullandım sağlam motosiklettir uzun yolda falan üzmez ama yedek parça fiyatları yüksektir. Yan sanayi bulursun sirkecide ama fazla uzun ömürlü olmuyorlar. Bakırköyde yanılmıyorsam galeriada ikinci el motosiklet pazarı oluyor oraya bir git istersen.

çok teşekkür ederim bilgiler için peki başka bi altarnetifiniz varmı sunucagınız ?

Merhaba İlker ben akvaryum.com/forumada yazdım ne tesadüf dimi.:)

Hoşgeldin foruma eğer 125-150'lik düşünürsen cbf150 al deirm boyuna posuna gider ama 250'lik dersen ayırdığın bütçeye bağlı tabi. Ybr250 olabilir Cbf250 olabilir Hyosung gt 250 comet olabilir. Olur yani sen önce şunu söyle ehliyet varmı yoksa hemen git 4temmuzdakine son kayıt bitmedi ise kayıt ol.;)

Ne kadar aralık düşünüyorsun maddi bakımdan şu ,şu fiyatlar arası gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar