Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cbf 250 almayı düşünüyorum tanıdık birinde buldum garaj motoru . sizce nasıl bir motor yakıtı vs. vs.. kronik bir sorunu var sanırmı ama kaç yılından öncekilerde var yardımcı olursanız sevinirim.
Gorursun ne kadar yaktigini sence niye tutulmadi o motor bi dusun. Cbr 250 r la 150 den dusmeden surekli 170-175 civarinda gidiyorum uzun mesafede hala daha 18 kurusu gecemedim. Cbfte 120-125 giderken 20-25 kurus yakiyordu
120 130 la işim yok hacı benim. şehir içi kullanacağm motoru nerde basıcam o akdar 80 90 max giderim. aradığım şu 80 90 100 de böyle acı bir titreşim olamsnı rahat gitsin o kmleri artçıyla rahat olsun gezim tozim derdindeyim. ama o eksantirik işi düşündürüyor bakalım haber bekliyorum onu halletmişlermi . sanırım 100 ü çok geçmezsem dediğin rakamlardan az yakar sürekli 120 ile gidersen normaldir yakması
Rahat edersin titresim 0.
Ama dikkat et 7-8 yasinda motor alicaksin. Kim bilir kimler kullandi onu o paraya git pcx al yakiti az herseyi az rahat edersin
Sitede 2.9 – 3.62 arası diyorda cidden merak ettim cbf 250 ne kadar yakıyor?
Bence gayet hoş bir motor eğer yedek parçada sıkıntı yaşatmayacaksa alınır gibi lakin denildiği gibi fazla yakıyor ve de yedek parçası pahalıysa zor gibi.
aldığım kişi sağlam o konuda skntı yok adamın motoru kullanmıyor yatıyor bilmem kaç kişide kullanmamış baya diri bir motor. işte o yakma işi fazlaysa skntı olabilir dediğiniz gibi