cbf 250 ufak değişiklik

PEKİ Honda CBX250 Twister MAVİ RENK TEKİ MOTORA NE RENK JANT BOYASI GİDER.

BEN SİYAH KENARLARINADA TURUNCU DÜŞÜNDÜM BİR DE FİKİR ALAYIM DEDİM

PEKİ Honda CBX250 Twister MAVİ RENK TEKİ MOTORA NE RENK JANT BOYASI GİDER.

BEN SİYAH KENARLARINADA TURUNCU DÜŞÜNDÜM BİR DE FİKİR ALAYIM DEDİM

dostum maviyede yakışır hatta ben orjinalini gördüm çok süper duruyodu ama o truncu şerit çok kötü olur bence hiç çekme aslıda bu motorun en güzel rengi mavi ama ben bulamadım siyah aldım olsun buda iyi jantlarda siyah olunca çok güzel oluyo

Kırmızı motora kırmızı şerit olur mu demiştiniz. Gerçeğini buldum bence süper olmuş. Motor twisterin grenajlı hali:mrgreen:
29sk1.jpg

ben grenajda sevmem şeritte:p buarada arka lastik için olan çamurluk işlevsel olur:cat:

OOG

Bana kalırsa motora en yakışan renk, siyah. O yüzden bana göre güzel iş çıkartmışsın. Kalan grilikleri de siyah yapabilirsen çok daha şık olabilir.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

yaa yanarım yanarım da adamın jantları siyaha boyatıp parmağı kırdığına yanarım

teeee 1999 senesinde(o zamanlar YTL yok) 7haziran(pzartesi galiba) akşamı dizimi kırmıştım salak bi top uğruna(plastik top,adam gibi adidas top olsa amenna!!!) ve mayıs 14 de de(cuma günüydü sanırım) motor alınmıştı.Sen tut yıllardır kavuşmak istediğin makinaı al,sonra da kullanama.

Şunu anlıyorsun,sağlık olmadan bir halt olmuyor.Derler ya "her işte bi hayır vardır."
Belki benim o dizim öyle olmasaydı bi salaklık yapıp kötü bi kaza geçirecektim.Dizim kırıldıktan sonraki hayatımda yaşadığım en kötü vücut acılarından en baştakidir,dedim AHMET adam gibi kullan ki uzun kullanasın.

Hedo her işte bi hayır vardır,bu parmak kırılması kötü tabi,hele ki sınav zamanına geldi,hoş onunda üstesinden geldin helal sana ama sen de ben de daha iyi anladık,sağlık yoksa bişey yok...

bütün bunların yazın bitmesi,sınavların bitmesi ve memlekete gidip bacağımı kırdığım o sokakdan geçeceğimi anımsamamdan kaynaklı yazdım.

O değil de parmak iyi oluyor her geçen gün.Dikişleri de aldırdık.Dikiş alınmasını izleyecektim ama ameliyathanede hapşurup tıksırdığımdan mikrop yuvası olduğumu anlayınca doktor şutladı ordan beni hehheee.Neyse adam iyi olsun da gerisi önemli deeeeel!!!:queen::queen::queen::rendeer::rendeer:

Hadi geçer inşallah en kısa zamanda

bence jantları nikel yapsaydın daha iyi olucaktı.

ama senin tercihin.

gene de güzel motor.

ulem mustafacm benide zortlattın bi an ama gözüktüğü gibi değil:)

evet eli kırdık motora binemicem bir ay ama:pale::pale: karşıdan bakcam bol bol:mrgreen: gri olan jantlarımı koyu fume renk e boyattım orjınal ustundeki mat boyayı değiştirmedim böle motor daha şık durdu bence:)

[/URL] at 2007-08-12

dostum sana maliyeti ne oldu nasıl ve kime boyattın? forumu okumaya vaktim yok da çıkıcam birazdan konunun içinde bahsettiysen cevap vermene gerek yok.

sağlıcakla.

Jantı boyatırken parmığını kırdı ve boyacı da ona geçmiş olsun hediyesi olarak para almadan kantı boyadı.

Ulen çok hayal kuruyor yaaa.Ama olsa da fena olmazdı hani...

PM den sor cevap yazar Hedo.Parmağı iyileşti

Jantı boyatırken parmığını kırdı ve boyacı da ona geçmiş olsun hediyesi olarak para almadan kantı boyadı.

Ulen çok hayal kuruyor yaaa.Ama olsa da fena olmazdı hani...

PM den sor cevap yazar Hedo.Parmağı iyileşti

ulen ahmet :p

hocam 100 ytl jantları boyatma maliyeti
50 ytl komple tak - sök parası
5 ytl de lastikçide jantları çıkardım

siz benim motoru görmediniz demi :))

benim motorumda siyah daha ağırlıklı olrak kullandım bakın bakalım beğenecekmisiniz
dsc00012smallkl0.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar