cbf 250 ufak değişiklik

Haci geçmiş olsun! Umarım en kısa zamanda sahalara dönersin. :cat:

Sen yine sadece cantları boyatmışsın. Ben komple siyah düşünüyorum... :mrgreen:

Cantlar yakışmış. Ama uygun renkte cantlara şerit reflektif bant da yakışır bence...

birde orjinalini koysaydın yanına öyle oylama yapsaydık,

ama bence sırıtan biryer yok hoş duruyor:wiinkk:

güzel olmuş bi kafa granajı olsa tam on numara olur....
volkan eskiler ne demiş kırmızı olsun 3 fazla olsun demişler....

Haci geçmiş olsun! Umarım en kısa zamanda sahalara dönersin. :cat:
Sen yine sadece cantları boyatmışsın. Ben komple siyah düşünüyorum... :mrgreen:

Cantlar yakışmış. Ama uygun renkte cantlara şerit reflektif bant da yakışır bence...
saol volkan ya sımdılık bant falan dusunmuyorum bole tadına varcam:)
birde orjinalini koysaydın yanına öyle oylama yapsaydık,

ama bence sırıtan biryer yok hoş duruyor:wiinkk:
koymadım bilerek ayıp olmasın cbf cilere:cherry:
Geçmiş olsun. Bu şekilde daha güzel durmuş gerçekten...
:cat:eyvallah
güzel olmuş bi kafa granajı olsa tam on numara olur....
volkan eskiler ne demiş kırmızı olsun 3 fazla olsun demişler....

birtane sonunda şık buldum bakalım:cherry:

Ağlamak istiyorum çook güzel yaaaaa :salut:
Kazasız belasız kullan... :pale:

hedo naptın olum koluna. geçmiş olsun yaramaz çocuk. umarım önemli bir şey yoktur.

hedocan; geçmiş olsun dostum. Motorun güzel olmuş. Yakışmış.
teşekkürler abicim:)
Ağlamak istiyorum çook güzel yaaaaa :salut:
Kazasız belasız kullan... :pale:
ağlama yaa :)saol
hedo naptın olum koluna. geçmiş olsun yaramaz çocuk. umarım önemli bir şey yoktur.

abi motorda değil çok şükür top çarptı bendeki şans kemik yırttı çıktı piyasaya:cherry:

Hedo geçmiş olsun,böyle tehlikeli sporlarla uğraşma motosiklete binmek neyine yetmiyo:) Umarım çarçabuk geçer bu esaret günleri...

erkmenim ne güzel olmuş o öle yaaa...valla süper..:wiinkk:
bu arada çabuk iyileş bak..:rendeer:karadeniz turundan vazgeçtim ben..fazla pahalıya mal oluyo..SAFRANBOLU ya gitmeye karar verdim..:wiinkk: hazırla kendini gidicez beraber..erkekler ağlamazı birde biz çekelim beraber..motorcular ağlamaz..:queen::queen:

Özgür erkekler ağlamaz falan diyon da parmak durumu fena.Ulen 2 gün kenyaya gidiyoz hemen bi vukuat...:pr:
Şaka bi yana kötü oldu bu,tam sınavlar bitecek gezecez diyoduk olmadı.Nasip kısmet işte.

O değil HEDO jantları da boyattı,kullanamıyoz şimdi...Neyse seyrine bakarız artık

Tekrar geçmiş olsun

güzel olmuş ayakcaktaki ve bazı yerlerdeki sarı bantları unutma üstünde görüntüyü bozuyor:)

güzel olmuş dostum...eğemine sağlık...:bounce:
saolasın hocam
makine çook güzel olmuş tebrikler kolun için üzüldüm geçmiş olsun
:cat:teşekkürler
Hedo geçmiş olsun,böyle tehlikeli sporlarla uğraşma motosiklete binmek neyine yetmiyo:) Umarım çarçabuk geçer bu esaret günleri...
kardeşim sorma valla yaa ,çok saol:rendeer:
erkmenim ne güzel olmuş o öle yaaa...valla süper..:wiinkk:
bu arada çabuk iyileş bak..:rendeer:karadeniz turundan vazgeçtim ben..fazla pahalıya mal oluyo..SAFRANBOLU ya gitmeye karar verdim..:wiinkk: hazırla kendini gidicez beraber..erkekler ağlamazı birde biz çekelim beraber..motorcular ağlamaz..:queen::queen:
özgürüm ayıp ettin ikimizde de var bi nazar uzak dur kızlardan buara sıra sende sanırsam:p abi uyar bana bi el çıksın alçıdan safranbolu olur bozcaada olur :cherry:
Motor süper olmuş. Güle güle kullan. Bi de geçmiş olsun. :)
saol yılmazcm
Özgür erkekler ağlamaz falan diyon da parmak durumu fena.Ulen 2 gün kenyaya gidiyoz hemen bi vukuat...:pr:
Şaka bi yana kötü oldu bu,tam sınavlar bitecek gezecez diyoduk olmadı.Nasip kısmet işte.

O değil HEDO jantları da boyattı,kullanamıyoz şimdi...Neyse seyrine bakarız artık

Tekrar geçmiş olsun
deli dumur oldum be artık:p
güzel olmuş ayakcaktaki ve bazı yerlerdeki sarı bantları unutma üstünde görüntüyü bozuyor:)

hocam o bantlar uzun yol dan kalma gece görünürlük için daha düzgün birşey ayarlıcaz saolasın

hayırlı olsun 2007 lerde koyu füme-siyah jantlar var orjinalinde. Jantlara şerit çekersen çok yakışır ;) özellikle kırmızı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar