Cbf 250 Sorunsuz mudur?

Arkadaşlar ybr ile 8000 km bi tecrübem var , sınav senesinde olmam dolayısıyla sattım motoru.Yalnız sınavdan sonra tekrar alacağım, ybr alabilirim tekrar çünkü tek sorununu görmedim, yalnız 125 lik te biraz sıktı beni cbf 250 de bana çok iyi gelecek diye umuyorum öyleki bu cbf ler en az 6 yaşında ve 5000 tl civarlarında. Şimdi son cümleme geleyim 3-5 bin km deki temiz ybr esd mi yoksa 6-7 senelik ama 250 lik olan bir motor mu(cbf250), cbf alsam pişman olur muyum yaşı kmsi yedek parçası kronik arıazası vs. 1 haftadır akımda bu soru kafayı yiyeceğim :))

Motosikleti
VFR1200X
cbf250 ile pişman olmazsın parasını hakeder ama bakım maliyeti ybr gibi olmaz haberin olsun :)

cbf250 ile pişman olmazsın parasını hakeder ama bakım maliyeti ybr gibi olmaz haberin olsun :)
mesela yıllık ne kadar olur bakım maliyetim? Ybr de bakıma çok az para gidiyordu hatta çoğu bakımını kendim yapıyordum :) ve km ne kadar öenmli sizin twister kaç km de?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bakımı ybrden sonra beni yorar mı öğrenci adamız sonuçta :)

parçaları acayip pahalı, örnek vermek gerekirse gösterge paneli bundan 3-4 yıl önce 1000-1500tl arasındaydı, sen oradan bir pay biç artık

ve yağ eksiltme problemi var

şimdi biri çıkar benimkinde yok der eyvallah yoktur. istisnalar kaideyi bozmaz.:cat:

yağ eksiltme sorunu kronik egzantirik zinciri uzaması sorunu en göze batanları ayaklık müşürü iptali ... parçaları çok uçuk..

parçaları acayip pahalı, örnek vermek gerekirse gösterge paneli bundan 3-4 yıl önce 1000-1500tl arasındaydı, sen oradan bir pay biç artık

şimdi biri çıkar benimkinde yok der eyvallah yoktur. istisnalar kaideyi bozmaz.:cat:
gerçekten pahalıymış lakin Allah vermesin kaza durumunda bu parça fiyatları adamı gerçekten üzer ama öenmli olan bakım fiyatları benim için ..?

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-bakimli-2006-model-cbf-250-89250186/detay nasıl fiyat olarak bu motor misal? ve bakım fiyatlarının o kadar tuzlu oldugunu sanmıyorum?

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

ybr alayımmı desem hiç sorun yazmazdınız bunda yok parçası pahalı yok o yok bu :D sıfır ybr yada 3-5 bin kmde alıp üniversite boyunca binmek istiyorum ya sonrada kendi maaşımla alırım büyük motorumu :D o zamana 50000 km tecrübede olur en az, zaten 8-9 bin km tecrübem var :D

1.000 - 1.500 mü :queen:

aslında bu gösterge paneline takılmamak lazım şimdi benimde göstergem 1000 gayme senin motorununda öyledir bu şimdi elbenisini etkilememesi lazım.. kaza bela olmadıkça o göstergeye bişey olmaz olursada artık piyasada bi dünya gçsterge paaneli var uydurma bişey yapiliverir..gösterge bu altın olsa ne olur bronz olsa ne olur :p yağ yakıyormuş yakar sonuçta oda bi HONDA gülü seven tikenine katlanır demişler :cherry:

dediğim gibi ybr ye devam ederim heralde, motora en az 3-4 sene bineceğim için 10-11 yaşında bi cbf i satmak zor olacak sanıyorum.Ybr ise4-5 yaşında olacak satarken.

15 aydır 2008 model cbf 250 kullanıcısı olarak konuşuyorum her 4000 kmde bi yağını değiştirdim ve ne eksiltmöe nede kararma var yağında kimdiyo bunlarıı bilmiyorumm ha benm motorum şu an 13000 de 6500 km yol yaptım ve bana hiç bir masrf çıkarmadı çoook ama çok memnunm temizini bulacan ve binecen kardeşim başın hiç ağrımaz söyluyum sana kolay gelsın.

Madem 5bin gibi bütçen var Hyo Gt 250 lere neden bakmıyorsun ? Bu ikisi arasından düşünmeden Ybr öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar