cbf 250 ile düz yolda 150 km hız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi bu hızları her zaman yapmıyoruz, yeni aldıgım hafta deneme amaçlı yaptım.
normalde 120 -130 km hızla gidiyorum, rampalarda ise 120 km hızla çıkıyorum,
torklu makina oldugu için her viteste gaz istiyor.
cbf 150 den sonra gerçekten geçilecek motosiklet.
herşeyi ile fark etti.

tabi bu hızları her zaman yapmıyoruz, yeni aldıgım hafta deneme amaçlı yaptım.
normalde 120 -130 km hızla gidiyorum, rampalarda ise 120 km hızla çıkıyorum,
torklu makina oldugu için her viteste gaz istiyor.
cbf 150 den sonra gerçekten geçilecek motosiklet.
herşeyi ile fark etti.

abi beygir yaklaşık 2 katına çıktı :) 110 nereee 150 nere :cat: sonra kuzen de gösterdi heralde 150'yi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum hayırlı olsun, motosikletin gayet güzel gidiyor.Fakat sanki yol düz değilde rampa gibi ? Yoksa benmi yanlış görüyorum...:)

hani bu motorlar 120/130 km hız ı geçemezdi benim gözüme girdi bu motor allah kaza bela göztermesin hayırlı uğurlu olsun tekeriniz düz bassın

evet cihan abi yol rampa gibi 2 gün önce bende yaptım arkinin motoruyla 150 rahat yapıyo zorlamadan :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Baya ıyı gıdıyor, acaba Yamaha RX 135'i geçermiki_? Cbf 250 _?

Dostum hayırlı olsun, motosikletin gayet güzel gidiyor.Fakat sanki yol düz değilde rampa gibi ? Yoksa benmi yanlış görüyorum...:)

rampa diyemeyiz o yola çok az egim var.
hani bu motorlar 120/130 km hız ı geçemezdi benim gözüme girdi bu motor allah kaza bela göztermesin hayırlı uğurlu olsun tekeriniz düz bassın
o 120-130 km hızı geçemez diyenler versin o motosikleti bana bak ben nasıl basıyım ona.

Baya ıyı gıdıyor, acaba Yamaha RX 135'i geçermiki_? Cbf 250 _?

denemek lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------

250 cc motor gitmesse at onu zaten :D

bu lafa katılıyorum

Kim 120-130'u geçemez demişse bayağı bir sallamış, bu motor 120-130 km'yi 5.viteste görür 6.vitestede sabit gider emin olun buna.:)

Cihan dostum yakıt tüketimin nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı

o 120-130 km hızı geçemez diyenler versin o motosikleti bana bak ben nasıl basıyım ona.

denemek lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------

bu lafa katılıyorum
Yokmu arkadaslar RX135'ine güvenen Bi deneme yapılsın, biraz çocuksu oldu ama, mutlaka benı kınayan cıkacaktır. Simdiden özür diliyorum

Kim 120-130'u geçemez demişse bayağı bir sallamış, bu motor 120-130 km'yi 5.viteste görür 6.vitestede sabit gider emin olun buna.:)

Cihan dostum yakıt tüketimin nedir ?

aynen dedigin gibi 120 km hızı 5. viteste görüyor,
ilk aldıgım hafta edirne otoyolunda 480 km yol yaptım yaklaşık 133 kuruş yakmışım km de bunda gerçekten iyi bir rakam, üstüne üsttlük gaz kesmeden yapılmış bir km.

aynen dedigin gibi 120 km hızı 5. viteste görüyor,
ilk aldıgım hafta edirne otoyolunda 480 km yol yaptım yaklaşık 133 kuruş yakmışım km de bunda gerçekten iyi bir rakam, üstüne üsttlük gaz kesmeden yapılmış bir km.

abi cbx olmasın bunlar ? :D onlar 24hp ya sizinkiler 22 hp :cat:

arkadaşlar bu tür tehlikeli videloar ve yasalara aykırı hız içeren videolar lütfen koymayın
topicler kitleniyor malesef.
Bende gsxr1000 le 330 yapıp video koydum kitlenmişti . kanunlara aykırı diye
lütfen yapmayın arkadaşlar
daha doğrusu şölee diyimmm benim bütün videolarım kitlendi
ben sizi uyarayımdaa ;) admin arkadaşlar affetmiyor böle şeyleri

Forumdan Uzaklaştırıldı

Başlıkta düz yolda yazmışsın ama şimdi az eğim var diyosun.O az eğimleri ben biliyorum.Ben de cbf150 ile 105'i geçemezdim düz yolda.Ancak o az eğimde 115'i görüyodum.Hele bide rüzgar arkandan esiyosa tamam.Az eğim denilen şey çok şeyi değiştiriyo.Rüzgarın da yardımıyla 20 km fark attırır adama.

Bi arkadaş sormuş kim diyo 120-130'u geçemez diyen.Onu diyen bendim.Ayrıca sadece ben değil bir çok kullanan kişi diyo bunu.Ben de cbf250 satın alıp umduğum hızı bulamayıp satanlardan biriyim.Herkesin aldandığı gibi cbf150'den sonra iki kat beygir gücüyle daha fazla hız yapmasını bekliyordum.Ancak olmuyomuş.Bizzat kullanarak otobana çıkarak test ettim.Tabi kişiden kişiye göre 10 km hız farkı olabilir.Ancak en fazla 10 km fark eder.20 beygir bir motorun yapacağı en fazla 120-130'dur.Ondan sonraki hızlar işte böyle hafif rampalarla ve arkadan esen rüzgara kalmış.Birde bu hafif rampaları tersten tırmanmak var.Ben o hafif rampayı tırmanırken zaman zaman 115'e bile düşmüştüm.

Ben iddia ediyorum ki cihan o yoldan bi U dönüşü yapıp tersten gitmeye başlasaydı 120'yi bile geçemezdi.Esas hız ölçümü bu şekilde yapılır.Düz bir yol bulunur.Rüzgarsız hava seçilir.Gaza basılıp son hız gösterilir ve video kesintiye uğramadan kayıda devam edilip tersten aynı hız gösterilir.Rampa aşşağıya yapılan hız gerçek son hızı göstermez.Gerçek koşullarda bu motorun son hızı 120-130'dur.

Cihan gerçek düz rüzgarsız yoldaki U dönüşü yaparak çekeceğin videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar