Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla iyi şeyler düşünüyodum.başlangıç motoru olarak düşünüyodum,bayada kaptırmıştım kendimi.ama fiyatlarına bakınca bana pek makul gelmedi.ben 5 milyar civarı bi bütçeyle motor almayı planlıyorum.o parayı cbx 250 ye yatıracağıma gider 1998-2000 model arası ikinci el bi suzuki gs 500 alırım,zaten cbx alsamda ikinci el olucaktı.madem alıcam adam akıllı bişe olsun.
fiyatının birazdaha düşük olması gerektiğini düşünüyorum.honda dedik sağlam dedik bağrımıza bastık ama sonuçta 250cc ikinci el makinee.sıfırı zaten uçuk fiyata,birazdaha kasıp cbf 500 alınabilir
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alma derim ben sıfır aldım 5 ay dayanabildim.. güç yok,, hız yok ,,tork yok,100 Km ye net 4.2 litre benzin tüketimi var..Fasada fisso bir motor bence..5750 sattım kurtuldum..Yani kalıbının adamı değil düşmana göster geri çek cinsinden..O paraya çok iyi bir 500 lük alırsın
BBRR ın da dediği gibi cbf güzel motordur ancak gerek yüksek yakıt gerekse pahalı yedek parçası eksi yönleri. fakat 7000 km lik avrupa yolculuguna çıkıp tık dememiş bir motor kendisi. bu bilgi istinye honda dan alınmıştır
Benzin tüketimi kullanımdan kullanıma değişiyor.Benim motor genelde 3.5lt gibi bir tüketim gösteriyor.(şehir trafiğine çok az giriyorum) Hız da kullanıcı taleplerine göre tatmin edici olur yada olmaz.Yakıt ekonomisi iyi uzun yolda problemsiz.Geçen yaz 15000 km'ye yakın yol yaptım sorun çıkarmadı.
Fiyatı abartılı, yedek parçası pahalı ama bunada katlanılır.