cbf 250 cup elemeleri açıklandı

Honda Seçmeleri İzmir’de Yapıldı.
Geçtiğimiz Salı İzmir Yarış Pisti’nde yapılan Honda Cbr125 ve Cbf250 cup yarışları seçmelerine katılan, ön elemelerden geçmiş 20 yarışçı adayı, kendileri için hazırlanmış psikoloji testinden, mülâkat ve ardından motor hakimiyet testinden geçerek sınavı tamamladılar.

Başvuru yapan 180 kişi arasından elenerek seçilen 20 kişi içerisinden 12 asil yarışmacı, ve geçen senenin Cbr125 yarışından yukarı çıkan 8 yarışçı, bu senenin yarışçı listesini oluşturacak. Yarışçı adaylarının arasında bayanlarında olması büyük bir gurur kaynağı. 7 yarıştan oluşan 2008 sezonunun ilk yarışı ise 11 Mayıs’ta olacak. 19 Mart’ta İstanbul Motor Show Fuarında lansmanı yapılacak şampiyonaya katılacak yarışçılar şimdiden yarışma heyecanına kapıldılar bile. Basın lansmanın ardından Honda tarafından verilecek eğitimlere katılacak yarışçılar, daha sonra yaptıkları antrenmanlarla kendilerini geliştirmeye çalışacak ve sezon boyunca yarışlarda en iyi puanı toplayarak birincilik kürsüsüne çıkmaya çalışacak.

İşte seçmelerden geçerek yarışacak 12;

Emrah YAVUZ
Yasin DURUCAN
Bora KARA
Can APİŞ
Cengiz COŞKUN
Asil ÖZBAY
Didem KARA
Ahmet TURHAN
Akın FİDAN
Mustafa Levent ÖNER
Yeşim Irmak BOZKURT

haydi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçtiğimiz Salı İzmir Yarış Pisti’nde yapılan Honda Cbr125 ve Cbf250 cup yarışları seçmelerine katılan, ön elemelerden geçmiş 20 yarışçı adayı, kendileri için hazırlanmış psikoloji testinden, mülâkat ve ardından motor hakimiyet testinden geçerek sınavı tamamladılar.

Başvuru yapan 180 kişi arasından elenerek seçilen 20 kişi içerisinden 12 asil yarışmacı, ve geçen senenin Cbr125 yarışından yukarı çıkan 8 yarışçı, bu senenin yarışçı listesini oluşturacak. Yarışçı adaylarının arasında bayanlarında olması büyük bir gurur kaynağı. 7 yarıştan oluşan 2008 sezonunun ilk yarışı ise 11 Mayıs’ta olacak. 19 Mart’ta İstanbul Motor Show Fuarında lansmanı yapılacak şampiyonaya katılacak yarışçılar şimdiden yarışma heyecanına kapıldılar bile. Basın lansmanın ardından Honda tarafından verilecek eğitimlere katılacak yarışçılar, daha sonra yaptıkları antrenmanlarla kendilerini geliştirmeye çalışacak ve sezon boyunca yarışlarda en iyi puanı toplayarak birincilik kürsüsüne çıkmaya çalışacak.

Emrah YAVUZ
Yasin DURUCAN
Bora KARA
Can APİŞ
Cengiz COŞKUN
Asil ÖZBAY
Didem KARA
Ahmet TURHAN
Akın FİDAN
Mustafa Levent ÖNER
Yeşim Irmak BOZKURT

Eveet..Ben bu ismi hatırladım..... :p:p:p

BUNLARDA ELEMELERDEN RESİMLER EN ALTTA AHMET TURHAN VE BEN CENGİZ:) yokmu bana sponsor olacak biriiiii

Son düzenleme:
ılk resımde guzel grenaj olmus : )) begendım bır sey sorucam boyle cesıtlı grenaj yapan yada bu konuda bılgısı olan varmı

Super Moderator
kont88' Alıntı:

Emrah YAVUZ
Yasin DURUCAN
Bora KARA
Can APİŞ
Cengiz COŞKUN
Asil ÖZBAY
Didem KARA
Ahmet TURHAN
Akın FİDAN
Mustafa Levent ÖNER
Yeşim Irmak BOZKURT

Tanıdık bir isim daha...:cat:
Bu sene çok çekişme yaşayıp, çok gururlanacağız galiba...

Arkandayız Akın...::coool::::alkiis::

Akın derece bekliyorum senden.... :)

Sponsor drumunu çözüp güzel yarışlar çıkarmanı temenni ediyorum... :rendeer:

cbr125 tamamda cbf250 hız motoru değilki neden sokuyolar cup a anlamıyorum tamam performanslı olabilir ama farklı kategori....

Yeni farkettiğim bir topic duygulandım yahu.Biraz fazla geç oldu sanki..Ama ne yazık ki sponsor işi olmadı ve ben de yarışamadım...Ama piste girip yarışma olayını kafamdan silip atmış değilim...

cbr125 tamamda cbf250 hız motoru değilki neden sokuyolar cup a anlamıyorum tamam performanslı olabilir ama farklı kategori....

Bu arada cbf250 cbr'e göre çok daha dengeli bir motosiklet idi emin ol...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar