- Konu Yazar
Selamlar cbf 250 imde hiçbir problem yokken üst kapağı söktüm egzantrik gergisi gevşekti ses yapıyordu ona baktım sadece ve belkide hatam üst kapak çıkık iken ve buji takılıyken marşa basmak old. puf etti birazcık duman attı bende kapattım kapağı ve marşa bastım çalışmadı akü bitti yedek aküylede denedim baya çalışmadı yine Öncelikle Yaptıklarımı yazayım.
---Karbüratörü komple dağıtıp Temizledim
----2 buji denedim ikisinide dışarıda ve içindeyken denedim çakmasında problem yok
----buji deliğinin içine bir kaç damla benzin damlatıp denedim yine olmadı
----vurdurdum 2 yokuş çalışmadı yine çıkarana kadar iflahım kesildi.
----Hava Filtresine baktım temizledim ve hava filtresizde denedim.
---Sıcak Hava Ciklesinide denedim açık kapalı tam gaz açık pompalamadan pompalayara her şekilde
Şu An Durum Kısaca Şu Motor Marşa Bastığımda Normal Pat Pat Yapıyor fakat buji Ateşlediği Zaman Karbüratör manifolt bölümünden atıyor tısk diye arada yani anladığım kadarıyla egzoz tarafına vermesi gereken yanmış havayı (bu arada karbüratör benzin odasındaki delikten dışarı sıcak hava çıkıyor arada normalde orada boş tıkalı hortum var onu fırlattı basınçtan geri taktım şimdi) bu tarafa atıyor sorun nedir acaba yardımcı olabilecek yada fikir vereilecek arkadaşlardan çok acil yardım bekliyorum lütfen 3 gündür yatıyor motor.
Resimler
GEVŞEK OLAN GERGİ BUYDU BU DAHA ÖNCEDENDE VARDI ZATEN SES YAPIYORDU
---Karbüratörü komple dağıtıp Temizledim
----2 buji denedim ikisinide dışarıda ve içindeyken denedim çakmasında problem yok
----buji deliğinin içine bir kaç damla benzin damlatıp denedim yine olmadı
----vurdurdum 2 yokuş çalışmadı yine çıkarana kadar iflahım kesildi.
----Hava Filtresine baktım temizledim ve hava filtresizde denedim.
---Sıcak Hava Ciklesinide denedim açık kapalı tam gaz açık pompalamadan pompalayara her şekilde
Şu An Durum Kısaca Şu Motor Marşa Bastığımda Normal Pat Pat Yapıyor fakat buji Ateşlediği Zaman Karbüratör manifolt bölümünden atıyor tısk diye arada yani anladığım kadarıyla egzoz tarafına vermesi gereken yanmış havayı (bu arada karbüratör benzin odasındaki delikten dışarı sıcak hava çıkıyor arada normalde orada boş tıkalı hortum var onu fırlattı basınçtan geri taktım şimdi) bu tarafa atıyor sorun nedir acaba yardımcı olabilecek yada fikir vereilecek arkadaşlardan çok acil yardım bekliyorum lütfen 3 gündür yatıyor motor.
Resimler
GEVŞEK OLAN GERGİ BUYDU BU DAHA ÖNCEDENDE VARDI ZATEN SES YAPIYORDU