cbf 150 ye çift çakar lamba

Valla hocam helal olsun güzel yapmışsın.Bende bazuka taktırmayı düşünüyorum beş çakar farkedilmediğim yerde çakacam:)

Hocam gayet güzel olmuş valla bende böyle şeylere heves ediyorum ama pek anlamam biraz heves işi.Bazen benim cup'a devir saati taktırmayı bile düşünüyorum oluyor ya ucuzları nasıl takılıyor anlasam kendim takarım zaten.

sonradan takılan devir saati orjinali gibi olmuyor.motorun gidiş hatına göre çalışmıyor tavsiye etmem.:farao:

Motosikleti
Forza 250
Bu lambaların çaktığı sırada karşıdan gelen kişinin gözünü aldığını düşündünüz mü?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla metehan abi bende şikayetçiyim şu su sıçrama işinden ,bu sabah işe gidinde bide baktım çorap su gibi olmuş da haberim yok,yerlerde ıslaktı,ben bir de şu işe bir el atıyım en güzelinden hem motorun görüntüsünü bozmadan yapmalıyım.

He bu arada hatırlatıyım motoruma bir yenilik daha ekliyorum dijital km saati ve saat.

o yenilik fikrini kimden aldığını da söyle bakiim
:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arka dişlileri değiştiren arkadaşlarda çoğaldı nedense.....kimden alınıyor bu fikirler acaba...biri kuyuya taşı atıyor ama kim...:queen:

bizim foruma uğrasan kuyuyu taş dolmuş göreceksin ama sen hayırsız çıktın
bi geldin, daha da yoksun ortada...
gel de sorularına cevap bul hayırsız panda...

bizim foruma uğrasan kuyuyu taş dolmuş göreceksin ama sen hayırsız çıktın
bi geldin, daha da yoksun ortada...
gel de sorularına cevap bul hayırsız panda...

kalbimin bir köşeside orada zaten...için rahat olsun...

bu arada bu Cihan ve Oğuzla uzun soluklu geziye çıkarsan olacaklara ben karışmam...demedi deme ...1 depoyla 330 km gittim valla son Tekirdağ gezisinde...dişli olayındaki gelişmeler inşallah hayırlıdır...

mete sen ne zaman tekidağa geldin yaw?çok 3kağıtçısın.helal sana.
beyler yarın istanbula geliyorum arabayla.bmw istinyeye gidiyorum.teste davet geldi.sizi satmaya ramak kaldı.o zaman görürsün sen cihan dişliyi mişliyi:queen:
bu arada bu sisler harika durmuş.itiraf ediyorum.bakalım kaç kiloya çıkaracaksın o motoru.arkadaşlar luxor u yalnız bırakıyoruz öteki tarafta.ayıp valla.konu sağtı.kusura bakmayın arkadaşlar.bu beyleri ancak buldum.kaçak bunlar kaçak mekdanıldsçılar.

kalbimin bir köşeside orada zaten...için rahat olsun...

bu arada bu Cihan ve Oğuzla uzun soluklu geziye çıkarsan olacaklara ben karışmam...demedi deme ...1 depoyla 330 km gittim valla son Tekirdağ gezisinde...dişli olayındaki gelişmeler inşallah hayırlıdır...

sen merak etme metehan abi bu sefer oguzla dişli farkını deniycez oguzda yok bende var,bakalım fark varmı arada,ama geçen gün sahşlde denemiştik sen ben ve oguz açık ara önde idim:cherry:

bakalım kaç kiloya çıkaracaksın o motoru.
durmak yok yola devam herşey HONDA için :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bunların cakar olduğundan eminmisin eğer öyleyse çok pahalı değilmi bide 2 çift pro. çakarlara giriyo 250 fln bunların çifti ''ÇAKAR'' sa eğer ...

arkadaşlar bu tip eletrik tesisatına yapacağınız ilavelerde muhakkak (yanlış hatırlamıyorsam) kontaktor kullanın çunku akuyu hem zorlarsınız hemde motor park halinde iken biri gelir açar lambaları veya siz unutursunuz sonra işiniz yaş ama kontaktor takarsanız motoru durdurur durdurmaz devreden çıkacaktır siz istediğiniz gibi yine bir duğmeyle lambaları kontrol edersiniz saygılar

emeğine,eline,koluna,motoruna,çakar lambalarına sağlık
takmışsın bizlerlede paylaşmışsın helalll

dostum rica etsem çakar farlarını çakarken bi videosunu çekip buraya koyabilirmisin acayip merak ettşm şimdi güsel oluyosa ben benim motora uygylayayım duruşunu çok beyendim bide nasıl çaktıgını görsek tam süper olacak

ya bunların cakar olduğundan eminmisin eğer öyleyse çok pahalı değilmi bide 2 çift pro. çakarlara giriyo 250 fln bunların çifti ''ÇAKAR'' sa eğer ...

o senin dedigin çakarlar 100 ytl ambulanslardaki çakarlar,ama bendekiler 40 ytl iki çiftti 80 ytl,iki çiftte sis lambası 60 ytl toplam 140 ytl.:cat:

arkadaşlar bu tip eletrik tesisatına yapacağınız ilavelerde muhakkak (yanlış hatırlamıyorsam) kontaktor kullanın çunku akuyu hem zorlarsınız hemde motor park halinde iken biri gelir açar lambaları veya siz unutursunuz sonra işiniz yaş ama kontaktor takarsanız motoru durdurur durdurmaz devreden çıkacaktır siz istediğiniz gibi yine bir duğmeyle lambaları kontrol edersiniz saygılar

düşüncen için saol ama benim motor geceleri garajda,gündüzleri iş yerinde brandanın altında saklanıyor,yani kimse karıştıramaz,yoksa alnını karışlarım ben :queen:

dostum rica etsem çakar farlarını çakarken bi videosunu çekip buraya koyabilirmisin acayip merak ettşm şimdi güsel oluyosa ben benim motora uygylayayım duruşunu çok beyendim bide nasıl çaktıgını görsek tam süper olacak

videosunu çektimde bir de yutubeye ekleyebilsem atıcam buraya:pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu konuda nacizane gorusumu arzetmek isterim. Yasal oldugu konusunda suphelerim var (lambalarin ozellikle kirmizi & mavi olmasi boyle dusunmeme nedendir) , ki eger oyle ise 4 tekerli arac suruculerinin motosikletlileri farketmemek gibi bir egilimi oldugu icin, yasal olmayan bir seyin motosiklet uzerinde uygulanmasi bence hataya hatayla karsilik vermek olacaktir. Bir de polislerin bu konuda hassas oldugu kesin, yani maksadin kotu oldugunu dusuneceklerdir, haliyle tepkileri de olumlu olmayacaktir. Cihan Bey motosikletinize o parcalari takarken emek sarfetmis olmaniz takdir edilecek birsey ama bence muhakkak yasal olup olmadigini arastirmalisiniz. Fark edilebilmek icin daha guclu isik, daha fazla farkedilebilir isigi yansitici kiyafet, cikartma vb. seyler tercih edilebilir. Ayrica arkadan ambulans ya da gecis onceligi olan bir resmi arac geldiginde yol verirken suruculer bazen anormal sekilde serit degistirerek baska araclari riske atabiliyor.

Ozetle sunu belirtmek istiyorum, motosiklete bu tur parcalar takarken bence 2 kere dusunmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar