Cbf 150 Teker Denemeleri =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha öncede söyledıgım gibi yorumlarınız için teşekkur ediyorum.Öncelikle motora çok zarar veriyor satarkende cok temız soyle boyle dıyerek satmaya calısılıyor demıssınız.tamam abi sorun yok sen benım motorumu almazsın olur biter ki 1 mal neyın ne oldugunu gosterır zaten acıklama yapmaya gerek kalmadan.Bana kask kullanmadıgım ıcın kızan uyaran abilerime kızmıyorum aksıne teşekkur edıyorum fakat bunu daha bi ıncıtmeden daha 1 heveslendırerek soyleseydınız sankı daha iyi olurdu.

KBC

bunu ara sıra o heycanı yaşamak için trafiğe kağalı alanlarda yaparsan güzel bi beceri , o adranalin güzeldir . trafiğe açık alanlarda şekil olsun diye yapmazsan daha sağlıklı olur senin ve başkaları için. tebrikler.

Öncelikle bu bir kişisel tercih meselesidir. Trafige kapalı bir alandır ve kendisinden başka kimseye zarar wericek durumda degildir. Burda arkadaşı rencide edecek şekilde, hakaret edecek şekilde, alay edecek sözlerle konuşmak ancak insanın kendi acizliğini gösterir. Doğru yolu göstericeginize hakaret ederek daha çok tetikliyorsunuz madem büyüksünüz dogru örnek olunda insan oldugunuzu gösterin. Çocuk bir hevesle bu tutkusunu böyle tutkusu olanlarla paylaşmak istiyor siz bunun içine ediyorsunuz umarım sizinde hevesle yaptıgınız işlerde böle hakaret alarak eleştirilirsinizde biraz empati kurmayı ögrenirsiniz.

Ayrıca sürücü arkadaş bunu trafikte yapma :)

valla güzel ilk denemelerine göre ;)

zamanında ben de kasksız deneme yaptım ama pişmanım :) (başıma bir iş geldiğinden değil pişmanlığım,ya gelirse)

Tekerine sağlık genç adam, trafiğe kapalı alanda olduğun için yaşının yada kaskının önemi sadece kendini bağlayan bi durum ve trafiğe kapalı alanda devam ettiğin sürece problem yok demektir.

En kısa zamanda ters dönmeden bayrak ta görmek isteriz seni :p
Bkz ; Siteden bir arkadaş..

Uploaded with ImageShack.us
Trafiğe kapalı alan (Hava trafiğine) :p

GKN seni seviyoruz aga biliyon dimi...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

Daha öncede söyledıgım gibi yorumlarınız için teşekkur ediyorum.Öncelikle motora çok zarar veriyor satarkende cok temız soyle boyle dıyerek satmaya calısılıyor demıssınız.tamam abi sorun yok sen benım motorumu almazsın olur biter ki 1 mal neyın ne oldugunu gosterır zaten acıklama yapmaya gerek kalmadan.Bana kask kullanmadıgım ıcın kızan uyaran abilerime kızmıyorum aksıne teşekkur edıyorum fakat bunu daha bi ıncıtmeden daha 1 heveslendırerek soyleseydınız sankı daha iyi olurdu.

çok başarılı buldum...:cat: yola devam...:cat: kafa senin kafan motor senin motorun kırılırsa risk sana ait...kime ne...şimdi seni örnek alıp tekere çıkacak halim yok ama öyle sanıyorlar...

Herkes Uçan Sabriyi görünce pencerelere koşup uçar sanıyorlar...sonucta belli bir yaşta insanlarız...bir kaç teker denemesinden bişey olmaz...

Ortada bir beceri,kabiliyet,azim olduğu bariz.İlk denemelere göre başarılısın,trafiğe kapalı bir alanda bunu denemende,duyarlı ve tedbirli olduğunun ısbatı.Fakat kendini garantiye almamışsın,düşüp bir yerini inciltirsin,sakatlanırsın.Ama korumalarınla çalışmalara devam et bence.

hiç denemdim çünkü gerek yok arada sırada denemeye çalışıyorum ama bi türlü başaramadım:))çalışamalr devam ediyor

ben bu durumu şöyle ifade etmeye çalışayım. Çeşitli zevklere kendi bakış açınızla anlam yüklemek isterseniz eğer, SİZİN anlam veremediğiniz herşey anlamsız olur o yüzden koşmak nasıl bir hobiyse koşarak 3 adım atlama oyle bir hobidir bu bir çeşitlilik bisiklet sürmek bir hobiyken bisiklet akrobasisi yapan ülkemizde binlerce insan var ve çoğu bu yolla para bile kazanıyo onlara baktığınızda evet bir çoğu çok tehlikeli ve eğitimsiz bir insanın yapması sonucu ciddi kazalara yol açacak şeyler ama şu da var ki tehlikeli olması bazı şeylerin yapılmasının doğru olmadığı anlamına gelmez önemli olan bilinçli olarak yapılmasıdır ve bu sayede tehlikenin sıfıra indirilmesidir bu bir akrobasidir bu bir kabiliyettir aynı zamanda cesaret ve denge ustalığıdır ve bu apayrı bir zevktir ve unutulmamalıdırki ZEVKLER VE RENKLER asla tartışılamaz. eleştirilmesi gereken kısımlar yok mu tabiki var. iki kişi binilmesi, kask olmaması kıyafetlerin eksik olması falan ama bir diğer arkadaşında belirttiği gibi onlar kişiyi bağlayan unsurlar neticede zarar verse bile kendine verecek çünkü alan trafiğe kapalı. motosikletin gördüğü zarar ise bizi hiç mi hiç ilgilendirmez isteyen herkes malını istediği gibi kullanır. (çevreye zarar vermemek koşuluyla) saygılar...

koşu uzun atlama vs insanın sadece kendi bedeni yaptığı olaylar. onu ayrı tutalım.
akrobasi yapanlara lafım yok. benim bisikletim yol bisikleti, amacım yol yapmak. ön kaldırmak, akrobasi yapmak olsa ona göre birşey alırım, kimsede niye böyle hareketler yapıyosun demez çünkü bisikletim bu, amacım bu.
misal racing bir motorla dağa taşa giren adamada karışamayız, kendi zevkidir ama bu garip olduğunu değiştirmez. enduro ile giren adamada niye giriyosun diyemeyiz. enduro almışki girecek
işin bir diğer boyutuda motora verilen zarar. çukura bile girerken içimiz gider ama 100lerce kez ön tekeri yere vuran bir motorun hali nasıl olur. sonradan alan adamın haberi olurmu, satıcı durumu söylermi vsvs.
tehlike boyutuna gelirsek o konuda bişey demedim. istanbul trafiğinde binmek bu olaydan bin kat daha tehlikeli zaten. kask olayınada karışamam, kafa kendi kafası.

cbf 150 teker için pek uygun bir alet değil ne kadar uğraşsanda pek fazla gideceğini sanmıyorum çünkü ön ve arka teker aralığı çok fazla :farao:

kımseye zarar vermeden yapılan tekerin zevkini bılenler bilir.ilk seferde kendıne ve motora zarar vermemende kabiliyetli olduğunu gösterir.yalnız bu işin üstünde fazla durma gerekli hallerde uygulaman dileğiyle:rendeer:

tebrikler... ben ilk ve son denememde motorumu kendi kafama geçirince vazgeçtim:mrgreen: dikkatli olmanı tavsiye ederim...

Ooo kask da yokmuş bir kaç fotoda. O fotolar açılmamıştı ilk yorumumu yazdığımda.

Tamam abi olmuşsun sen. Tüm forum ve motosiklet camiası sana gıptayla bakıyor emin ol.

trafiğe kapalı alanda yapılmış. akrobasinin neyi yanlış anlamadım.
litrelik bir makinayla yapıldığında herkes oo süper derken bu tip arkadaşlar kınanıyor.
kimseye zararı olmayan bir şey. nesi kötü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim ben sitede yeniyimde resimleri nasıl ekliyorsun şimdiden teşekkürler.

Teker yapmak şahsi tatminden başka bişey değil,çoğunlukla etrafa şekil yapmaktır AMA;
insan şahsi tatminleri yaşamaz,kendini farklı,hızlı,asi hissetmezse SÜREKLİ huzur içinde motor kullanıyorsa hiç kendini kandırmasın motosiklet onun için bir yaşam tarzı değil bir ULAŞIM ARACIDIR.

Teker yapmak hem makineye zararlı hem de tehlikeli,en tecrübeli tekerciler bile burguya girerse kurtaramaz düşer ben teker yapmıyorum ama yapana da karşı değilim.Makas yapmaktan ve tempolu sürüşten hoşlanırım bu da benim tarzım.Sitede en sevmediğim üye tipi; bazı şeyleri yapmaya cesaret edemeyen veya hiç imkanı olmamış ve bunu içine atmış insanların acımasız ve cahilce eleştiri yapanıdır.
Genç arkadaşım motorcu olmak teker yapmak değildir,bunu etrafa hava için yapar ve çok sık gaza gelirsen havan kısa sürede söner,karizmayı ve kestaneyi çizersin.Yaptığın her işi içinden geldiği için,zevk almak için ve ruhunu özgür bırakmak için yap,ruhu kalıplar içine hapsolmuş insanların da eleştirilerine kulak asma,haydi yolun açık olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
huceyni fernando teşekkür ederim saolun.

yesilius2 kardeşim trafiğe kapalı alanda yapmış olman çok güzel yanlız teker felan bana ters gelio bi kaç kere yaptım bi abimizin motoru ile dğştüğümde anladım sadece serserilik olduğunu :) bende şimdilik mecburiyetten scooter kullanıyorum ama ehliyeti alınca hayırlısıyla bende cbf 150 alıcam .d.d.d

4. resimin arkasındaki doğuş çayda çalışıyorum, Bi dahakine beraber teker koyalım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar