Öncelikle herkese merhabalar. 2008 model 32binde cbf150 motorum var. Ön frende boşluk var, motordan ses geliyor. Kimisi motordan gelen ses için sübap ayarı dedi kimisi belki tek piston çalışıyodur dedi. Ustaya götürdüğümde frendeki boşluğun sebebi diskin yamuk olması dedi ve 110tl dedi. Zincir dişli seti için 120tl dedi. Motordan gelen ses için açıp bakmam lazım dedi fiyat vermedi. Tahminen 350-400tlyi gözden çıkar dedi. Bunun yanında ufak tefek sorunları da halledeceğini söyledi. Sizce normal mi? 9 yaşında motora bu kadar masraf etmek istemiyorum ama mecburum heralde
Kardeşim öncelikle üzüldüm arızalar için
İNŞAALLAH kısa zamanda hallolur
Sana birşey sormak isterim
2011 ve 2013 ikitane cbf 150 motor kullandım ve ikisindede 30000 kilometre üstü yolyaptım
Bu motorun ilk sahibi sen misin yoksa değilmişim bu motorun o kilometrelerde söylediğin gibi arızalarına hiç rast gelmedim
Söylemem oki motor 2008 model ve 32000 binde yani kilometresiyle oynanmış diyecem ama ilk sahibimisin üç dört mü bilmiyorum
Genelde cbf 150 kullanıcıları senede 4000 kilometre yapmaz
Benim tanıdıgım okadar arkadaşım vardıki ozamanlar en az yıllık kilometre yapanlar 10000 km üstüydü benim düşüncem söylediklerimi kulak ardı etmemen
Tekrar geçmiş olsun saygılar
Sport-turing