Bi boy büyüğü işimi görür diye düşünüyorum. Ön dişli iki boy büyütüldüğünde kalkışta, hızlanmada bayır çıkarken vs daha da problemli olacaktır bi diş büyüğe göre.Bana 8-10 km/h kazandırsın yeter.. Sanırım 2 diş büyük dişli ile ön dişliyi değiştirince 15-20 km hız kazandırıyormuş. bu motora fazla gelebillir, çünki kullandığım istikamette her zaman olmasada yer yer çok dik rampalardan geçiyorum.. iki kişi 1. vitese kadar düşmemi gerktirecek kadar dik. Bu yüzden 1 diş büyüğü yeter diyorum.. çünki 2 diş büyük dişli ayrıca kalkışlarda debriyajın kavrama işleminide uzatacağından debriyaj balatasının ömrünü de kısaltabilir.cbf 150 nin ön dişlinin bir diş büyüğü nedir arkadaşlar..? Bu numarayı taktırıcam, bu yüzden ısrarla soroyorum..
Arkadaşlar, peki bu dişliyi ben temin etsem, bi numara büyük ön dişliyi, kendim takabilirmiyim ? Nasıl takılıyor ? Bilen bi arkadaş anlatabilirmi ?
Arkadaşlar İstanbul' da orjinalinden 1 diş büyük ön dişli bulabileceğim bir yer varmı ? adres telefon biliyorsanız yazabilirmisiniz .. 2 diş büyük düşünmüyorum, çok fazla çekişi düşsün istemiyorum. 8-10 km/h hızım artsın, veya işte 100 ile sabit giderken 90 km/h ta kullandığı devri yapsın bana yeter.. Adres tel.. bilen varsa bekliyorum arkadaşlar..