Cbf 150 Konya Turu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar.
Mayıs'ın 21 i Ablam ile beraber ani karar verip valizlerimizi hazırlayıp 2014 model 0km yeni aldığımız cbf150 mize atlayıp hem rodaj yapmak için hem de zoru başarmak için İstanbul'dan Konya'ya doğru yola çıkıyoruz.
u1nc0.jpg

Hızımız 90-100 km aralığında seyretti.
Motoru yormadan bol mola vererek ve ara ara yakalandığımız Yağmur ile Ankara'ya geldik. Ve geceyi Ankara da geçirdik. Sabah 6.30 da tekrar yarım kalan Yolculuğumuza devam etmek için yola çıktık.

ilk mola yerimiz İzmit körfezini geçer geçmez bir benzinlik oldu. Buraya geldiğimiz de saat 5 -6 civarıydı.
wf08.jpg

Ankara Konya yolunda kontrolde durduk. Herşeyimiz eksiksizdi sıkıntı yok.
jm51.jpg

70gd.jpg

Yol düz olduğu için ara ara sıkıcı geçmedi değil... Ve 750 km sonra Konya tabelasını gördük..
e3uuv.jpg

tejv.jpg

Konya Akyokuş manzarası..
tadf.jpg

Konya'ya gelmişken drag yarısına gitmemek olmazdı . Cumartesi günü Konya Saraçoğlu pistine doğru çıktık evden. Ve Yağmur peşimizi hiç bırakmadı :(
74z6.jpg

Ve konya gezmelerimiz;
Tarihi Meram Köprüsü'nde say böreği keyfi :)
zomh.jpg

mo71.jpg

Konya merkeze 8 km uzakta olan sille köyüne doğru gidiyoruz m.s 327 yılında yapılan Aya Elena kilisesi.
u1xw.jpg

Sille köyünde çanak-çömlek atölyesi ve satış yerleri var.
muy8.jpg

Eski bir Rum koyu olan sille den bir kac resim daha.. Burada sokuklanabiğeceginiz nargile keyfi yapabileceğiniz güzel yerler mevcut. Konaklama da yapabileceğiniz butik otel var.
fymc.jpg

Mevlana türbesi bu sefer girmediğim için biraz uzaktan bi resim oldu..
1b4m.jpg

Salı gunu sabah bakımlarını yaptırdıktan sonra İstanbul'a doğru yola çıkıyoruz.
tx2m.jpg

dyte.jpg

Gidiş dönüş toplam 1500 km yol
Yakıt 200Tl tuttu..

Motorun çiçeği burnunda anlaşılan , güzel bi seyahat olmuş , güzel paylaşım.

2 bayan, uzun yol. Türkiye sınırları içerisin de büyük cesaret, tebrikler :)

Helal olsun sizlere. Uzun yola çıkmaya çekinenlere örnek olabilecek bir gezi yapmışsınız.Tekeriniz düz bassın.

Kocaeli İl Temsilcisi
Geziniz çok güzel maşallah takdir ettim doğrusu :) Fakat sıfır motoru keşke rodaj için şehirdışına çıkarmasaydınız. :( Rodaj bol vites geçişleri ile ortalama 5 6 bin devir arasında kullanılır . Daha fazla olursa motorunuz sağır kalabilir ... Umarım motorunuz ileride sorunlu olmaz . Tekeriniz düz bassın :)

Diğer geziniz gibi bu gezinizde çok güzel olmuş. Yüreğinize sağlık :cat: Kazasız belasız nice gezilere...

resimler bende açılmıyor, mesajlardan geziyi yapanların bayan olduğunu anladım. bakan çıksın kasıyor :p
güzel gezidir heralde :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tesekkur ederim. Sac böreği guzeldi :) evet iki bayan gittik. Insallah bu hfta da ninja 300 umun rodajini yapmak icin Edirne tarafına gidecegiz . Onları da paylaşicam. Insallah.

Motosikleti
750x
Cbf 150'den bende de var.
Ama 150-200 Km'den sonra çekilmez bi hal aliyor.
Siz iyi cesaret etmişsiniz, tebrik ediyorum :wiinkk:

Tesekkur ederim. Sac böreği guzeldi :) evet iki bayan gittik. Insallah bu hfta da ninja 300 umun rodajini yapmak icin Edirne tarafına gidecegiz . Onları da paylaşicam. Insallah.
çok büyük cesaret tebrikler edirnede ciğer yemeyi unutmayın memleketim çok güzeldir çok özledim ahh ahh

Diger gezinizdeki gibi cesaretinize tekrardan hayran kaldım herzaman böyle bayan motosikletcilerimizi görmekten gurur duyuyorum :)
Kazasız belasız nice sürüşler yapmanız ve bizimle paylaşmanız dilegiyle :)

söylenecek tek söz var (mükemmel),birde bazı arkadaşlarımız yorumlarında yazmışlarya iki bayan motorla seyahat büyük cesaret! acaba o cesareti kendileri göstere biliyormu acaba! ,sizleri tebrik ediyorum ve diyorumki özgürlüğe giden yolu bulmuşsunuz,saygılar...

motor kullanan bayan arkadaşlar candcır can der iken ayakta alkışladım tekerınız duz bassın!

Maşallah..Takdire şayan bir gezi olmuş...Kazasız belasız nice gezilere..

resimler bende açılmıyor, mesajlardan geziyi yapanların bayan olduğunu anladım. bakan çıksın kasıyor :p
güzel gezidir heralde :silent:

şimgi görünüyor resimler. gözlemeli fotoğrafa takıldım, o kadar yol, kask, yağmur... ama makyaj ihmal edilmemiş :) ben 650km annemi ziyarete gittiğim zaman annem beni gördüğünde tanıyamamıştı (pislik, perişanlıktan) :queen: kadın olmak çok meşakatli iş, iyiki erkek doğmuşum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar