CBF 150 ilk motorum "meraklılarına, kullanıcı 190cm 120kilo"

merhaba arkadaşlar bugün motorumu teslim aldım ve uzun uğraşlar sonucu gitmeyi başardım.
böyle diyorum çünkü ilk defa gidonu tuttum seleye oturdum:)
çok güzel bi duyguymuş.

forumdaki bilgilerden uzmantvde ki ve youtubeda ki videolardan bildiğim kadarıyla kendim sürmeye çalıştım trafiğin az olduğu ortamda.
diğer konuda da yazdığım gibi en az 50 istop ettirmeden sonra gidebilmeyi başardım. en az diyorum dikkat edin :)
gittikten sonra ki duruşlarımda da 5 kez istop ettirmeden kalktığımı pek hatırlamıyorum. 5 saatlik sürüşümün son 1 saati istop ettirmeden kaldırmayı başarmaya başladım:)

motorumda bende yeniyiz ve çok heyecanlıyım. arabam olduğu zaman sokağa park edip arkama bile dönük bakmazdım. motoru otoparka bıraktım sağına soluna bakıyorum hangi araba var ne renk sürterse biliyim diye filan:) adamı tembihliyorum gidonu kilitlemedim yağmur yağarsa kapalı alana alın diye:) oda gülüyo görüyo yeni olduğunu sen merak etme hallederiz diyo esnaf ağzıyla:):)

1 2 cümle yazıyım dedim ama baya içimi döktüm:)

başlıkta boy kilo söylememin sebebi her standart olmasada benim boyumda veya kilomda olanlar var. cbr250 çocuk bisikleti gibi göründüğünden dolayı motor seçme konusunda hep enduroya yönlenirler veya yönlendirilirler. bu kişilere aynı zamanda alternatif olsun diye de resimlerimi ekliyorum.

boy 190 kilo 120 ve cbf 150
nvku9.jpg
[/url][/IMG]

nvkvn.jpg
[/url][/IMG]

nvkwl.jpg
[/url][/IMG]

artı sadece resim için oturdu. daha kendim gidemiyoken başkasını alıp hem onu hem kendimi tehlikeye atamam.
az çokta kıyaslama olsun diye yazayım. artçımın boyu 1.68 kilo 70

nvl76.jpg
[/url][/IMG]

benim boy 1.96..kilo 0,105 ton :)

arka çantasız çok abest görüntüm olduğunu defalarca duymuştum

.

selam dünyalı benim boyumda 1.90 kilo 115 :mrgreen:

selam hocam:) uzun boylu motorcular kervanına bende katıldım:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

benim boy 1.96..kilo 0,105 ton :)

arka çantasız çok abest görüntüm olduğunu defalarca duymuştum.

hocam bence arka çantanın abes olduğunu söylemiş olmasınlar:)

yanlış anlama ama çantanın maşallahı var. doldur sefere çık:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

öyle deme..

bak o resim 2012 ramazan bayramı arefe günü Tekirdağ Ankara nallıhan yolculuğumuz..

eşim ile gitmiştik.. 52 litre çanta dünyaları sığdırdı.. çok işe yarıyor:) çok da kaba durmuyor.. ayrı bir hava katıyor motora..

evet benim 67lt kappada çok ayrı bir hava katıyor motora. bir nebzede benim hayvani vucudumu kapatıyor hani :queen:

img20130118155314.jpg

2 kişili o mesafe yolculukları için ideal olmalı evet :) ben daha çok spora giderken ayakkabımı eşofmanımı koyıyım veya avmden bi alışveriş yaparsam oraya koyayım eşyalarımı diye düşünüyorum ama ilerisi için sizdeki ideal olabilir :) kaç yıldır kullanıyosunuz siz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

evet benim 67lt kappada çok ayrı bir hava katıyor motora. bir nebzede benim hayvani vucudumu kapatıyor hani :queen:

ekmek kasası dimi o :) mucitsin hocam:)

2 kişili o mesafe yolculukları için ideal olmalı evet :) ben daha çok spora giderken ayakkabımı eşofmanımı koyıyım veya avmden bi alışveriş yaparsam oraya koyayım eşyalarımı diye düşünüyorum ama ilerisi için sizdeki ideal olabilir :) kaç yıldır kullanıyosunuz siz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

ekmek kasası dimi o :) mucitsin hocam:)

evet 10tl maliyeti var. onlarca kez düşürdüğüm ve düştüğüm motorumu ve beni cefakarca korudu sepetim. 50kg yükledim banamısın bile demedi . sadece motor ön kaldırıyor işte..

evet 10tl maliyeti var. onlarca kez düşürdüğüm ve düştüğüm motorumu ve beni cefakarca korudu sepetim. 50kg yükledim banamısın bile demedi . sadece motor ön kaldırıyor işte..

Tahsin abi az kaldı, bi gün yolda giderken kadroya ikiye bölündü diye başlık acarsan hiç şaşırmam :D

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun allah yardımcın olsun

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Bir ben miyim kısa boylu motorcu maşallahınız var ben 1,73le kısa kaldım :)

Tahsin abi az kaldı, bi gün yolda giderken kadroya ikiye bölündü diye başlık acarsan hiç şaşırmam :D

valla tsubasa yolda çukur zıplamalarında toplam 2 kere düştü sepet. hemde 30kg yükle :)
ikisindede demirin şaseye bağlantı civataları gevşemişti. mecbur loctite sürdüm civatalara. şimdi gevşemiyor. hatta istesende gevşemiyor :)
6 aydır biniyorum wolfe. pek halinden memnun olmasada anca düzene girdi garibim.

valla tsubasa yolda çukur zıplamalarında toplam 2 kere düştü sepet. hemde 30kg yükle :)
ikisindede demirin şaseye bağlantı civataları gevşemişti. mecbur loctite sürdüm civatalara. şimdi gevşemiyor. hatta istesende gevşemiyor :)
6 aydır biniyorum wolfe. pek halinden memnun olmasada anca düzene girdi garibim.
ata biner gibi motora biniyon canını cıkarıyon. sonrada motor bozuluo diyon :D
sen wolf değil de başka bişi alsaydın o motor ikiye bölünürdü yolda giderken.
hoş bu motora da böyle işkence edersen yakında buda ortadan ikiye bölünecek :D

ata biner gibi motora biniyon canını cıkarıyon. sonrada motor bozuluo diyon :D
sen wolf değil de başka bişi alsaydın o motor ikiye bölünürdü yolda giderken.
hoş bu motora da böyle işkence edersen yakında buda ortadan ikiye bölünecek :D

2.600 gayme saydım ben wolfe tsu. bincem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı :)
okadar bozulmuyor. bi kere motor patlattım. ondada komple rektefe 330tl para verdim :queen:

Boyumuza göre motormu vardıda biz almadık kardeşim:queen:
Japonlar kendi boylarına göre yapıyorlar bu illeti :) Çinlilerde aynı familya:)
İllaki Harley mi alalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Her modelin S;M;L;XL;XXL gibi boyları olmalı.
Neyse farkı veririz kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar