Selam cihan senin adına sevindim aklındakini gerçekleştirmen adına ama bence böyle 16 saat 1000km diye kafana kazıman çok doğru değil dinlene dinlene gitmek gerek ayrıca nişanlına gitmişin iyi güzel motorcu olarak çılgınlığını yapmışsın ama 1 saat için değer mi bence daha iyi planlayıp 1 gün kalsan mümkünse 1 motor daha olsa yanında daha iyi olurdu. Bir dahakine siteye yazarsan belki birileri daha sana eşlik eder he mdaha sağlıklı hem daha güvenli ve zevkli olur selamlar kazasız sürüşler. bu arada ben de yazlığa 500km yolu ist balıkesir (Altınoluk) 6 saatte gitmiştim![]()
arkadaşım sen geröektendelisinn ve süpersin bu uzun yol işi benimde aklımda inşallahh yazın ağustos sonuu çıkacağımm ama korkuyorumda toplam 4 bin km yapcam motorumda croos mondiall gezim 20 gün sürecek umarım bir aksilik yaşamam
vay kankama bak be...helal olsun sana o yollar...
senle Tekirdağ gezisinde beraberdik...ve seni ve amcaoğlunu tanıdığıma çok mutlu oldum...kaç km ortalama hızla gittin dostum...birde sırt ve belin ağrıdığımı...esas ağrı galiba boyunda olması lazım...bi sızlar bazen kaskın alt kısımları duramaz insan...
yolları görenin motor alası...motor sahaplarınında km yapası geliyor vallahi...
arkadaşım sen geröektendelisinn ve süpersin bu uzun yol işi benimde aklımda inşallahh yazın ağustos sonuu çıkacağımm ama korkuyorumda toplam 4 bin km yapcam motorumda croos mondiall gezim 20 gün sürecek umarım bir aksilik yaşamam
Peki toplam benzin masrafı ne kadar oldu? Dip gaz gittiysen km de 100bin falan yakmıştır. 100milyon civarımı gitii? :silent: Sanırım daha az olmalıbu arada bu arkadaş delimi diye soranlara daha önceden sabıkalı bu konuda bu arkadaş.Birgünde tekirdağa gidip hiç kalmadan kapısından dönen ekip bunlar
:queen::queen:korkulur hocam sizden.Vana gidersiniz 1 saat kalır kalmazsınız geri dönersiniz valla:queen::queen:
adanalı;691750' Alıntı:şuan gezi yazını okuyunca tam benim kafadan biri diye düşündüm.]
arkadaşım merhaba ADANA'dan sevgilerimle.şuan gezi yazını okuyunca tam benim kafadan biri diye düşündüm.güzel,keyifli bir gezi olmuş.tekerine sağlık.bu gezide birçok şeyi tatmış ve birçok şeyi denemiş olduğunu biliyorum.bir sorum olacak;kullandığın kask'tan bende şu aralar almayı düşünüyorum.nasıl memnunmusun,ne zamandır kullanıyorsun.özellikle rüzgar sesi konusunda nasıl.cevap verirsen memnun olacağım.buradan yada özelden.bir de tavsiyem olacak.şayet ahkam kesiyor demezsen;araçlar,yolda karşılaştıkları cisimleri ortalayarak geçerler.kamyonun arkasından gitmek ise bundan dolayı çok tehlikelidir.çünkü,hayvan ölüsü,herhangi bir nesne,kaplama lastik parçaları gibi,istenmeyen şeyler tam aracın arkasından giderken sana bir tuzak oluşturur.belkide bu söylediklerimi biliyorsundur ama bir motorsever olarak hatırlatmak [email protected]
evet dip gaz gittim ve geldim :
ula bende demin ne yazmıştım ya...sende dip gaz deyince şaşırdım...:queen:
abicim yapma ya...orta süratle git...hem tırın dibindesin ve elinde digital makinepoz çekiyon...bi dursa gümm...aman dikkat...