Cbf 150 Ile Istanbul-karabük 936 Km....

Çok hoş bir gezi olmuş. Allah yolumuzu hep açık etsin. Ayrıcada nişanlınla bir ömür boyu mutlu etsin..

abi harikasın tek kkelime ile daha bu kadar keyifli geezi yazısı okumamıştım paylaşım için çok saol kazasız belasız sürüşler :cat:

cihan abiii gezine hayran kaldım. Bu arada bana aşık oldugumu hissettirdigin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır:queen: seni hiç unutmayacağım şahsen tanışmak sohbet etmek isterim bi gün seninle saygılarımla... :cherry:

motorda giderken fotoğraf çekmek tehliekli değilmi ya? hemde foto makinaları sağ elle kontrol edilmek üzere tasarlanmışlardır, nasıl oluyorda gazı freni bırakıp belkide cebinden makinayı çıkartıp çektin aklım ermedi..

motorda giderken fotoğraf çekmek tehliekli değilmi ya? hemde foto makinaları sağ elle kontrol edilmek üzere tasarlanmışlardır, nasıl oluyorda gazı freni bırakıp belkide cebinden makinayı çıkartıp çektin aklım ermedi..

bak şimdi sana şöyle diyim:
motosiklete binmeden önce boyuna takılan askılık takıyorsun ucuna da makinayı baglıyorsun.
yolda giderken bi kere ya mahsus cebinden çıkarıp başlıyorsun çekmeye
ama ben sol elle çekiyorum,gazı da freni de bırakmıyorum
bilmem anlatabildim mi ?
ok :cat:

abi arkadaşın sana kafayı sıyırmışsın demiş ya , yani çocuğun hakkını yememeke gerekiyor harbiden sıyırmışsın gününü yolda çürütmüşsün be abi:cherry:
şaka bir tarafada tebrik ederim herkesin cesaret edemiyeceği bir şeye kalkışmışsın:rendeer:
en çok hoşuma giden yeri neydi biliyormusun nişanlının senin geldiğine inanmayışıydı süperdi vallahi :cat:

Cihan abi ya sana ne diyebilirimki helal olsun daha yeni gördüm bu gezini bir gün bende kastamonuya kaçıcam birlikte gideriz karabükte ayrılırız :) bende nişanlımı görmeye motorla gideyim :)

gectıgın yoldan bende gectım ben ankaraya gıttım cbf dedıgın gıbı var ama sende tek gıtmışsın bende öyledı bıraz sıkılıyor ınsan sınek konusu ben uzun cam taktırdım baya önledı bırde tek sorun tekerdı ankaraya vardım baktım tekerde catlaklıklar olmus daha degiştırmedı kısmetse bu ay degıstrıcem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbiden ha Cihan ne gezi yapmışın be.Her sene hortluyo konu.Valla açıkça söylemek gerekirse cbf150'yi almamdaki en büyük sebep senin bu gezi yazını okumamdı.İyiki bu geziyi yapıp bizimle paylaşmışsın.Adamın altında 600rr olsa bu geziyi yapmaya cesaret edemez.Hadi gitmeye 400 km ben de giderim ama o gece orda yatıp dinlenmem lazım.Hemen geri dönmek cesaret işi valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar