gerekçelerini görelim??????
hocama katılıyom hadi mayko gerekçeleri görelim. bende cbfciyim haaaa ::yanliss:
gerekçelerini görelim??????
bı ara erol vardı forumda bana da apacheyı o asıladı ama sıtede goremıyorum yazılarını erol kardes nerdesın bak benı bıle apache sahıbı yaptın kendın yoksun meydanda bu arada vıdeolarını ızledım youtubeden
Birisi Titan mı dedi??apache dandık makına degıl bakın yanılma olmasın cbf de guzel hakkını yemek ayıp olur ben tam 4 ay cbf 150 kullandım işim geregı motor ustundeyım gunde 100 km yaparım fazla degıl ama bana dayanamadı kendısı 4 ay sonra mecbur kendısınden ayrılmak zorunda kaldım tıtresım yok denecek kadar az cbf 150 de sankı mercedes de yolculuk yapar gıbı ama gercekten bazan neden honda aldım dıye sordum kendıme ozellıkle mars motorum bozuldugu zaman motoru servıse ıterken vede gece saat 9,30 da kımsenın olmadıgı arkalardakı sokaklarda ampulumun patladı zamanlar bende cok oldu baskasını bılmem ama nerden baksanız 50 ytl verdım ampul parasına bır sorunuda yag akıtması baskada bişi yoktu motorun bakalım bıde apache yı denıyorum buda benı memnun etmesse tekrar ıkıncı el bı tıtan alacam veya ybr apache km olarak 120 nın ustune cıkabılıyo ama bayada tıtrıyo tıtresım var fazla rahatsız etmıyor ama
bu konuda en sağlam yorumları yapacak iki arkadaşımızı sahneye davet ediyorum:
Rafel ve Sametix
Onlarda Şarköy gezisi yapmıştık 1 ay önce
AYnı gün 550 km yapıp İstanbula dönmüşlerdi
Rafel'in cbf,Sametix in TVS i var.
bu konuda en sağlam yorumları yapacak iki arkadaşımızı sahneye davet ediyorum:
Rafel ve Sametix
Onlarda Şarköy gezisi yapmıştık 1 ay önce
AYnı gün 550 km yapıp İstanbula dönmüşlerdi
Rafel'in cbf,Sametix in TVS i var.