digi_boy26 ;
Abi kabul edin artık , CBF150 heryönden YBR125'den iyi .Bende GPS var her araç'ta %10 sapma olur , arabalar da dahil . CBF150 120 ile giderken GPS'yi açtığımda 107-108 km gibi bir hız gördüm . :wiinkk: Bu videoda CBF150'nin YBR'yi 4.viteste geçebileceğini söylüyor .
satoyama ;
Dostum sen ağzın ile söyledin işte %10'luk sapma var,ben inkar etmiyorum..:wiinkk:
motorun km sinde sapma olum olmadıgını daha yeni alınmış güvenilir kalitede bir motorla yan yana giderek görebilirsiniz ben gördüm ertesi hafta sattım motorumuinsanın morali epeyce bozuluyo 10km düşük görünce
şte cbf 150, 4.viteste 120 km yaparmı,niye yapmasın bu video sadece 4. vitesin neler yapabileceğini göstermek amacı için çektim,yakındada 5. viteste 140 km videosu gelir. :cat:
videoyu izlemek için TIKLAYINIZ
satoyama ;
yaw zaten cbfler telli halatlı km saati değilmi ?
ya kardeşler.. bilenler, eskiler.. ben 4000 km deyim.. 300-400 km önce 42 arka dişliyi 40 yaptım.. ama maksimum hızda bi değişiklik olmadı, 5-10 km/h artış oldu ama hafif bayır istiyor ve karşıdan rüzgar esmemeli. 4. viteste 105-110 arasına çıkıyor maksimum. 5. viteste hızlanmıyor. ben orjinal dişli ile 5. viteste düzde bu hızlara zaten çıkabiliyordum. Ayrıca çok dik ve virajlı bayırlarda 1 e düşmem gerekiyor yolcu varken ve dur kalk olayları bu bayırlarda yolculu ileken zorlaştı. Geçenlerde orjinal dişli ile iki kişi.. ben benim 40 dişli ile (tek kişi) 45-50 km bir yolculuk yaptık. O motor da 2500 km de. kalkışı ivmelenmesi aşağı yukarı iki kişi oldukları halde çok seriydi ve kalkışta benimle kapışabilecek kadar ataktı. Eski cbf kullanıcılarından dişli modifi yapmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. ilerki km lerde motor daha iyi açılınca mı performanslı olmaya başlıyacak ? veya neden böyle oldu sizce ? İstanbul' a yolum düşerse 41 arka diş arıyıcam. Bulamazsam orjinal 42 yi takıcam.. Yorumlarınızı bekliyorum..
abi bn 4 ile 120 de ksiciye girdim 5 ile 130 6 ilede 140 da kaldım tabiki cbr 125r farkışimdiye kadar bi ck cbf 150 ile kapıştım hiç biri yaklaşamadı ama sonçta cbf150 de honda adı yeter
yaşadığın durum çok normal benimde bahsettiğim durum buydu:cat: orjinalini tak derim
Ok.. Normal ama 38 diş takıpta 4. viteste 120 leri falan nasıl bulduruyorlar ya.. O video da 4. viteste 120 çıkabilen motor ok.. Ama ben de 40 dişli ile 4. te 110 km/h a çıkabilmeliyim. anca 105-110 km/h yapıyor 4. viteste. 5 te ise hiç hızlanmıyor. peki ben bunu 40 dişli ile bile yapamazken ark..lar 38 lik dişli ile bunu nasıl başarabiliyorlar.. Onların motorlarının benim motorumdan daha fazla beygir gücü ve tork üretmesi gerekiyor bu videoyu oluşturabilmeleri için veya çok felaket uzun bi bayırda çekilmiş olmalı. Yani ben benim motora 38 diş taksam ne olur diye düşünüyorum da 4. viteste bile gaz yemiyebilir.. Neden böyle.. Motorlarımız arasında ne fark var.. ? Motror tam açılmadan mı taktım acaba 4000 km deyim. ? Bilen ark... lar neredesiniz ? 38 lik takıp kullanlardan.. pişman olmayanlardan yorum bekliyorum =?