CBF 150 İle 3 Günlük 1400 KM Uşak Seferi ( Metehan )

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
selam olsun metehandroya ,pardesüden 1 den fazla var sanırım senelerdir aynısını giymesi pek mümkün değil bence, eskimesi gerekirdi bunca zaman

Motosikleti
Hornet
Metehan abi helal olsun..gene kendine yakışır bi gezi yapmışsın:)
Önümde askerlik var ama seninle uzun soluklu bi geziye çıkmak isterdim..

Adana İl Temsilcisi
maaşallah meteciğim.ne iyi etmişsin kardeş.paylaşım için teşekkürler.

İnad etme metem gel vazgeç değiş nickini İP ni Kendi topağını kendin aç eski gunlerdeki gibi...

Mesela yeni nickin MThan Olsun

İnad etme metem gel vazgeç değiş nickini İP ni Kendi topağını kendin aç eski gunlerdeki gibi...

Mesela yeni nickin MThan Olsun

Bu bir komplodur :p
Sakın uyma arkadaş, seni forumdan komple kazımak istiyorlar :mrgreen:

Derin devlet işine benziyor :cyclopsan

Son düzenleme:
özledik senii kankaa yetti bu ayrılıkk dön gariiii:mrgreen:

Geçmiş olsun yakalanmış :)

SANY0412-2.jpg

Not:Donlar büyük beden mi ?

abi vallaha sen işini biliyon yaa biz de baba gitme dedimiydi burada kitlenip kalıyoz yaa....

güzel gezi olmuş o selale çok hoşuma gitti işallah benimde bir gün motorum olursa karadeniz iç anadaolu doğu anadolu gezecem .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belli olmaz metehan abi yolum istanbula düşerse yüz yüze tanışırız inşallah.bende uzunyol sevdalısıyım büyük gezileri seviyorum bellimi olur birgün beraber bir uzun yol yaparız...saygılarr sevgiler.

yaa abi sen şu paşalarlı kasabıda eklemişsin ya helal olsun abi sana süper bir gezi olmuş abi bende bu bahar gidicem ybr ile sana danışmadan gitmem ne de olsa tecrübe var abi ben karahallı merkezdenim bende ciğerci arifi eklerim abii saygılar

metehanı geri istiyoruzzzz,,şu forumda yazdıklarını merak ettiğim bi kaç kişiden biri

helal olsun arkadaşım bu çelimsiz motorla ve+kg la bayağa yol katetmişsin yolda hiç problem çıkmadımı? tekerine sağlık:cherry:

Selam metehan abi, Güzel gezi olmuş , fotolarda çok iyi. Bir anlığınada olsa bizi alıp götürüyor.
Böyle gezi konularını gördükçe içim gidiyor. Motora yeni başlayacağım, kime sorsam ne alayım diye tek cevap var ; CBF150 :)

Yeni gördüm güzel bi gezi olmus gercekten helal olsun Kazasız belasız sürüşler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yakışır metehan abime... :)) Ne zaman trafikte görsem araba ile üstüne kırıyorum :p aklı gidiyor .... :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar