cbf 150 ıcın topcase

ııı aksamlar yenı aldıgım cbf 150 ye topcase almak ıstıorum marka olarak gıvı sectım ancak kaç lt uygun olur acaba

coocesa 48 lt fena durmadı yeğenimin motorunda bir inceler istersen
vesselam..

48lt bir tam kask bir de avukat çantası alıyor çantasız bir tam bir yarım alıyor haberin olsun

hocam 40 lıtre ustu motorun guvenlıgıne tehlıke verıyor dıe okudum ama forumlarda bılgılerınıze mınnettarım :))

Bende eski cbf 150'de Coocase 48 Lt kullandım. Bence sürüş güvenliğini etkileyecek bir durum olmaz. Görüntü olarak biraz büyük duruyor ama içine bir çok şey alıyor o yüzden ne kadar büyük o kadar iyi bence.

Coocase 48'lik ses yapıyor diye başkalarından da duymuştum ama inanmamıştım. Aldım gerçekten ses yapıyormuş. Çukurlardan tümseklerden geçtikçe tıkır tıkır geziyorum. Onun için tavsiye edemeyeceğim ama 48'lik çanta 2 Kapalı kask alıyor ve motorda hiç te büyük durmuyor.

o halde problem yok en yakın zamanda çantamızı takıp düşüyorum yollara :)

Ben coocase 48 kullanıyorum. Öyle ses mes duymadım. Gerçi yeni kullanıcıyım ama beni rahatsız edecek duyduğum bir ses olmadı. Tümseklerden geçerken içine koyduğum makinenin takur tukur sesi geliyordu. O da normal. Durduk yere ses yapmıyor yani. Gayette yakışıklı ve şık oldu bence. :cat:

Son düzenleme:
fatıh kardesım fotoları yuklemen cok ıyı olmus görunusle ılglı fıkrımızde oldu :) pekı neler sığdırıosun ıcıne :)

ben de shad 40 lt re düşünüyordum. ama coocase mi alsam yoksa yahu. 40 lt bir mont bir kask için yeterli değim mi ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar