Michelin Pilot Sporty kullandım. Çok memnunum. Sadece çabuk aşınıyorlar. 11000 12000 km sonra değişmesi gerekiyor.
Kaliteli lastik çabuk aşınır
Michelin Pilot Sporty kullandım. Çok memnunum. Sadece çabuk aşınıyorlar. 11000 12000 km sonra değişmesi gerekiyor.
Motosikletiniz Metzeler kalitesiyle tanıştırıp, güvenliğinizi arttırmak için;
Honda Cbf 150 ön lastik Metzeler ME22
Honda Cb 150 arka lastik Metzeler Me22
Lastiklerde diş yokki elbet kayacak michelin, karda buzda gitmez bile.ben michelin kullanıyorum kışın çok iyi bir performans çıkartmasına rağmen bu günlerde yaza girişimizde lastikler kuru zeminde kaymaya başladı ciddi sorun yaşıyorum desem yalan olmaz bu yüzden bu gün sipariş verdim ön arka pirelli geliyor onları takacağım...
bu arada konuyu pörtlettim![]()
Arkadaşlar her cbfci gibi bende duro lastikleri çok güvensiz buluyorum ve yaklaşık 10 gün içinde değiştirmeyi düşünüyorum. Lastik alırken dikkat edilmesi gereken hususlar neler 3 yılı geçmiş lastik almayın diyorlar doğru mu onu nasıl anlayabilirim ?
Biraz araştırma yaptım fiyatları hemen hemen aynı. Michelin sanki daha şık ve sportif duruyor diye şuanda tercihim michelinden yana. Peki ya performans ? veya daha iyi bir lastik var mı ? kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Ayrıca cantlarımı siyaha boyuycam verniktir işçiliktir boyadır bana ortalama ne kadara patlar?
Şimdiden Teşekkür ediyorum:cherry:
Merhaba arkadaşlar..bende michelin ve pirelli arasında kalıyorum..ben motoru hem asfalt zeminde hemde toprak ve taşlı zeminde sürüyorum..ama geneli asfalt..michelin çok yumuşak olduğundan hafif taşlı zeminde çok zarar görür düşüncesindeyim..pirelli düşünüyorum ama canımdan önemli değil para konusu yani michelinde alabilirim..sizce ne yapmalıyım..?