bu yazdığım msj dikkate alınmasın
eksozun içine 1 kg barut dökün çıkın yola. Eksoz kızınca kökten çözüm :cat:
bir an önce cıkartın burayıda yazın meraklandırmayın bizi miskete zarar vermeden cıkarıp resmini buraya koyun merak edenler görsün misketi bende dahil
kardeş denedinmi süpürge olayını emdirmece :wiinkk:
bir an önce cıkartın burayıda yazın meraklandırmayın bizi miskete zarar vermeden cıkarıp resmini buraya koyun merak edenler görsün misketi bende dahil
misket sıcakta çatlamaz bence büyük olasılıkla erime eyilimine girerki egsozun sıcaklığıda ona yetmez, velasıl olduğu gibi kalır egsozda benceEgzos fazla ısınsada misket çatlasa ? Parça parça dökülse ? Bilmem belkide olur.Denemek lazım.
cbf nin en pahalı parçasının egsozo olduğunu bilmiyosun daha galiba, bence durumu aceleye getirme varsın biraz ses yapsın bu işin egsoza müdahale etmeden bir çözümü muhakkak vardıryaa abim biraz anlar mekanik işlerden gerçi bu iş şans işi ama naapcam bilmiyom yaa abim egzosun bi şeması olsa ben halledebilirim diyor ama
şans bakalım ahh be ulan velet yaktın beni
herhalde yeni bi egzos alacam
acaba yeni orjinal egzos alırsam cbf nin orjinal sesini kaybedermiyim en ufak bi farklılık olmasını istemiyorum oonun için soruyorum.
hadi be güzelim çıkar şu misketi , ulen bir misket nelere mal oluyor vay anasını yavvvv, valla önder tam bedevisin bilader başka bir şey demiyorum , 65 sene düşünsem motorun egzostundan içeriye mistek sokmak, yada atmak geçmezdi ,ulen şu zamane çocukları varya zehir zehir
öndercim inşallah eksozstu yaralamaya,kesmeye biçmeye meydan kalmadan çıkar misket , olmadı bizim tünal abinin eksozlarını söker hayabusaya senin egzostu takarız , tünal abi 8000 devire bir kez inip çıksın kafi gelir , ne misket kalır ne susturucu , yalnız egzostun arkasında durmayın ): yavvvv şeytanlık işte kardeşim üzüldüm ama aklıma geldikçede hem sinir oluyorum hemde gülüyorum
gene aklıma acayip şeyler geldi :cherry:yoksa senindemi geldi
mesela uyuz olduğun adamın motorunun egzostuna misket sokmak nasıııı???? ne gıcık bir durum
![]()
cbf nin en pahalı parçasının egsozo olduğunu bilmiyosun daha galiba
Abi hallettim sonunda hafiften yaraladık egzosu ama hiç belli değil ustunede ısıya dayanıklı ni siyah mat boya fiiss iş tamam şahane oldu cbf nin o o sessizliğini hala devam ettiriyorum. Ama sana
Küsüm irfan abi daha bu konuyu yenimi görüyorsun bence önceden de gördün yazmadın bişey) abi makarada olsa yaz iste böyle bazen dalga cevaplardan çözüm çıkar abi sen daha iyi bilirsin.
neyse abi
omoralim düzeldi mutluyumabi sakar bi yana ilgilendigin için çok sagolasin
Bir arkadaş işi çözünce resim at diuodu atacam akşama
Akşama aticam bir iki resim bak bakalım nasıl.olmuş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Evet kardeşim bana biraz asparagas gibi geldi ama burdaki
Anes motora sordum 1100 tl dedi egzosa yuhh dedim bu ne
Ama öyleymiş orjinali yeni kasalarda katalizör falan varmış onun için pahaliymis..
Çok çok ta birine uyuz oluyorsanız, açın yağ çubuğunu, bi avuç kum atın kapatın. Sonra motora ne olabileceğini tahmin edin. Allah düşmanımın başına vermesin. Bir tanıdığımın motoruna çok geçmiş tarihlerde böyle bi süikast yapılmıştı. Motor pahalı bir chopper dı. Motosikletler ne kadar savunmasızlar değil mi. Aslında yağ çubuğuda bence benzin deposu gibi kilitli olmalı. Eksoz ağzına da kilit vurmak lazım. Napıcaz bilmiyorum. Ortam çok kötü.
hallettim sonunda hafiften yaraladık egzosu ama hiç belli değil ustunede ısıya dayanıklı ni siyah mat boya fiiss iş tamam şahane oldu cbf nin o o sessizliğini hala devam ettiriyorum.aşkolsun be önderim yauuuu:cherry: konuyu ilk yeni farkettim gerçekten , durumun çözülmüş olmasına sevindim , resim vs koyda bizlerede fikir olsun tosunum , malum ortalık haylaz velet dolu bi gün başımıza gelir felan aman diyimmm :cherry: birde cbf lerin egzostunun nikerlaj kaplı olmaması çok güzel bir şey , abi honda bu sana adamlar herşeyi düşünüyor :cherry: hata egzosta atılan misketten dolayı egzostun kesilip açılıp kapatıldığında , yine mat siyaha boyayarak orjinal gibi görünmesini bile düşünmüşler , ya nikalaj yada krom kaplı olsaydı ?
honda abicim hayat onda :cherry:
öptüm gıdıştan![]()

Hayırlı olsun, probleminin düzeldiğine sevindim.Şimdi önemli olan ne biliyormusun.Bu yaramaz velet, aynı şeyi tekrar yapar mı yapmaz mı ? İnşallah eksoza misket atmaca oyunu çok hoşuna gitmemiştirBununda önlemini mutlaka al derim.
Valla ethem üstadım motoru uzun bi süre eve götümemeye karar verdimAyrıca mahalledeki bütün çocukalara tembihleyecem eğer canınız benim egzosuma misket atmak isterse bana söyleyin ben size dondurma ısmarlıyım vazgeçin nasıl fikir
:flower:
Cako topraaam senin motor tukaka oldu cenabet oldu nazarımda...3000 gayme veririm bu halinle helalinden...başka ganyato çalışmaz aga kusura bakma deldirdin kestaneyi çünkü...