cbf 150 Egzos sorunu büyük sorun.!

Arkadaşlar küçük gibi görünen ama bence çok büyük bi problemle karşı karsiyayim.

Benim egzosa veletin teki misket atmış çok gıcık bi ses yapıyor kafayı yemek üzereyim bu gün işi gücü bıraktım tamircileri dolaştım kimisi söktü salladı salladı çıkarmadı kimiside hiç sokmeden çıkmaz dedi

Servise gittim onlarda yarın gel egzosu söküp bi aşağı yukarı sallayalim dedi çıktı çıktı çıkmazsa ni egzoscuya gidip kestirmek lazım dedi

Ya moralim çok bozuk lütfen yardım
Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Derdime bi çare...

eğer sallayınca çıkmazsa alttan oksijen ile gözükmeyen yerden kesip alır onu otoegzostcusu.. geri aynı yerden kaynatır.. sorun kalmaz... alttan kestir gözükmesin.. sallayarak çıkacağını hiç sanmıyorum..

Peki bu sonra yapacağı kaynak sorun çıkarırmi benim motor daha yeni sessiz çalışması benim için çok önemli egzos sesinde bi problem olurmu aynı sesi alabilirmiyim sesi değişip çok ses çıkarmı

dostum kesmeden cıkmıyıcagı aşikar ama söküp ,yada sokmeden , güçlü çeken bir süpürgeyle emdirerek bir dene benim motorunda manifolt kısmından içten kırılmışdı her bindigimde şangır şangır uyuz olurdum sesine, paramparça edip topladım meger derdi manifoltdaymış .:wiinkk:

Peki bu sonra yapacağı kaynak sorun çıkarırmi benim motor daha yeni sessiz çalışması benim için çok önemli egzos sesinde bi problem olurmu aynı sesi alabilirmiyim sesi değişip çok ses çıkarmı

ses aynıya yakın olur sıkıntı olmaz içindeki boruları sökmeyin yeter...

Başka bi ihtimal daha yokmu yaa bu girdiği yerden geri neden çıkmasın sallarken denk gelse cikmazmi.

Yada ben kendimimi. Kandiriyorum..:(

mantık doğru girdiği yerden çıkar ama tabi nasıl denk gelecek inşallah sıkışmaz bir yere üzüldüm valla ne kadar ucuz bir hata vay velet vay :pl:

mantık doğru girdiği yerden çıkar ama tabi nasıl denk gelecek inşallah sıkışmaz bir yere üzüldüm valla ne kadar ucuz bir hata vay velet vay :pl:

yaa abim biraz anlar mekanik işlerden gerçi bu iş şans işi ama naapcam bilmiyom yaa abim egzosun bi şeması olsa ben halledebilirim diyor ama

şans bakalım ahh be ulan velet yaktın beni

herhalde yeni bi egzos alacam

acaba yeni orjinal egzos alırsam cbf nin orjinal sesini kaybedermiyim en ufak bi farklılık olmasını istemiyorum oonun için soruyorum.

tamircilerde tornavidaya benzer mıknatıslı bir şey var onunla dene

abi bilya demedim misket dedim hani çocukken oynardık

1li,10,kemik,pırlanta :):flower:

aga bu halde beni güldürdün yaa

MİSKET

red line git bir süre, belki kendisi fırlar dışarıya. (İnşallah arkanda kimse yokken fırlar) ::pokey::

red line git bir süre, belki kendisi fırlar dışarıya. (İnşallah arkanda kimse yokken fırlar) ::pokey::

Aga keşke firlasa ama gittim firlamiyor egzosun girişinde bi yerde fazla ileri gitmemis olmazsa altan görünmeyecek bir yerden deldiricem sonrada yama yapicaz artık başka çare yok gibi su an

Egzozu başaşağı tutup misketi hoplatacak şekilde egzozu zıplatır gibi sallayın. Sanırım egzoz bölmeleri arasında çıkıntı yapacak şekilde borular var bu yüzden egzozu baş aşağı çevirince misket çıkmıyor, misketi hoplatıp deliklere sokmanız gerekli.

Egzos fazla ısınsada misket çatlasa ? Parça parça dökülse ? Bilmem belkide olur.Denemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar