basamakları yavaş yavaş çıkarsan cbf250 var sırada...
Merhabalar,
CBF150 den sonra V-Strom DL650 aldım, konfor olarak CBF gibi diyebilirim, ama tabiiki daha güçlü ve muhtemelen de o oranda masraflı.
Keyfi olarak kullandığımdan yakıtı çok da dert etmiyorum ama belirtmem lazım, bir depo(22) ile 400-450km gidiyor, bu da 4,5lt demek, bence güce oranla makul denebilecek seviyede.
Full şehiriçi kullanılacaksa naked (cbf500-600 ve muadilleri), şehiriçi-dışı için Enduro-touring (DL, TA, F650GS ve muadilleri), tamamen şehirdışı için touring (pan-european ve muadilleri) tercih etmekte fayda var.
Benim Tercihim DL oldu ve benim için en uygunu budur :cat::cat::cat:
Ama CBF150'imi de verirken gerçekten çok üzüldüm :salut:
Selamlar
Merhabalar,
CBF150 den sonra V-Strom DL650 aldım, konfor olarak CBF gibi diyebilirim, ama tabiiki daha güçlü ve muhtemelen de o oranda masraflı.
Keyfi olarak kullandığımdan yakıtı çok da dert etmiyorum ama belirtmem lazım, bir depo(22) ile 400-450km gidiyor, bu da 4,5lt demek, bence güce oranla makul denebilecek seviyede.
Full şehiriçi kullanılacaksa naked (cbf500-600 ve muadilleri), şehiriçi-dışı için Enduro-touring (DL, TA, F650GS ve muadilleri), tamamen şehirdışı için touring (pan-european ve muadilleri) tercih etmekte fayda var.
Benim Tercihim DL oldu ve benim için en uygunu budur :cat::cat::cat:
Ama CBF150'imi de verirken gerçekten çok üzüldüm :salut:
Selamlar
Cbf 250 YRB 250 aralarında pek fark yok sanırım bu iki motoru kullanmış biri varsa yorumlarını esirgemesin.Yada ninja 250r ile hyosung 250r kıyaslanabilir.Açıkcası 500cc yakıtı yönünden tercih edilmiyor 250cc de fiyat/performansı yüksek bir model yok.
Tavsiye edileceklerden aklıma gelenler:
CBF500, CBF600, Fazer, DL650, Transalp, 650GS, ER6, GSR600, Bandit, ...
başka model yok ki zaten abi...piyasadaki çoğu makinayı yazmışın...
benimde tercihim cbf 600 olurdu...sade...şık ve güçlü...