Cbf 150 Bir Kaç Ufak Dokunuş

Evet arkadaşlar ne zamandan beri çantama arka stop için led yapmayı düşünüyordum.Dün hem arka far hemde fren lambası yapmak için işe koyuldum
Önce led satan bir yere gidip slikonlu led aldım ve istediğim ölçülerde kestirip lehimlettim 1mt led (7tl) ve lehim işlemi gerekli kablolar ve bir adet soket 15 tl ye mal oldu
İşte ledlerimiz

ve soketimiz dişlerini kablolara tutturduktan sonra

Elektrik alabilmek için arka ambul kablosundan alan açıyoruz

kabloları bağladık

ledleri yerleştiriyoruz çantaya

soketimizin güzelce kablolanmış ve motor dışına çıkmış hali

ve son hali

Uzun zamandır isteiğim jant şeridi(ne kadar çok düzgün olmasada :() ve stickerlarıda hallettim bugün işte bunlarda onlar

Bi tane mt sticker ıda ön cama yapıştırdım ve yaptıklarım bu kadar ufak tefek dokunuşlar işte

çanta kappa olaydı daha seksi görünecekti aslında...çantayı sıfırlasan var ya süper olacak makinanın görüntüsü...çanta bozuyor işi...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Eline sağlık bende yapmıştım çok güzel gozukuyor

çanta kappa olaydı daha seksi görünecekti aslında...çantayı sıfırlasan var ya süper olacak makinanın görüntüsü...çanta bozuyor işi...
Ya hiç sorma dediğin gibi ama çantaların fiyatları çok yüksek buda işimi görüyor şu anda

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Eline sağlık bende yapmıştım çok güzel gozukuyor
teşekkürler

böyle motorları tip olarak pek sevmiorum ama çantaları ve topcasesi ile çok kullanışlı olmuş beğendim

Aynen Metehan abi önemli olan işlevi, teşekkürler Ramazan, çantalar özellikle uzun yolda çok kullanışlı oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar