takozlardan sıkıntı yapıyor sorun çok basit bakılması gereken 2 şey var
1. dişlideki kauçuk takozlar
2. kampanaya giden fren mili
irfan abi nasıl buldun bu resmi harbiden sana yakışmıyor marka fanatikliği kaç yaşında adamsın saçların beyazlamış kaliteli motor olsa ben alırdım
bir daha böyle resim paylaşma olurmu alırım boy ölçünü:queen:
[url]http://d1203.hizliresim.com/v/8/3b65d.jpg[/url]

aga ben şu saat itibari ile yazıları seçemez oldum malum gece saat 23 te işten geldim yarın gündüz gözüyle bakarımahaaaaa fatihim gelmiş başımın belası :cherry:
ooooooooo fatihinm sendemi burdaydın pardon ben farketmedim seni :cherry:len olm o hondaya koca gözlerini aç iyi bak önden kaza yapmış direksiyon dağılmış yürür aksamında , motor ve şasi kısmında sıkıntı yok yani demek istemem o ki ufak bir bakım ve gidon değişimiyle o motor yürür ve öylece ardından bakar kalırsın , hem sora iyi bak o motor kaza yapmış darbe almış , yoksa öyle bir kazada senin ybr ye bi cacık olmayacağın düşüncesine mi kapıldın , allah göstermesin şekerim honda bu sana taşş taşşş. bak nasılda hala orta sehbada dimdik duruyor heyyytttt koçum benim beeee.:cherry:
bu arada yamahaların resimlerinide gösteriver bolca onlardanda vardı :cherry:
[url]http://img861.imageshack.us/img861/7756/img0007ui.jpg[/URL]
aga ben şu saat itibari ile yazıları seçemez oldum malum gece saat 23 te işten geldim yarın gündüz gözüyle bakarım
yanlız bu öyle senin bahsettiğin gibi koç a benzemiyor benden demesi sakın alayım deme acayip yağ yakar yağ yetişmez buna:queen:
aynı sorundan muzdaribim balata temizlendi çorlu onur hondada c tesi randevu verildi balata değiştirilecek dediler galiba bende bayağı bi gidip geleceğim servise
---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:11 ----------
4. Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın;
Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içerisinde kalmak kaydıyla bir yıl içerisinde; aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının altıdan fazla olması unsurlarının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanmamayı sürekli kılması,
Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,
Firmanın servis istasyonunun, servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırasıyla satıcısı, bayii, acentası, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçı üreticisinden birisinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirinin mümkün olmadığının belirlenmesi durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.
şimdi bu arkadaş hondanın sözleşmesine göre yenisini talep edebilirmi ki?
öyle ama benim motorum 2000 km de rodaj falan kafama takmıyorum yine yaparım o sesi duydukça bende motordan soğuyorum neyse konuyu takip edeyim aynı işlemlerde benimkinede yapılacak galiba sizde hemen değiştilermi balatayı jantı yoksa garantiden onay falan bekledilermi bana öyle dediler 3 ile 7 gün içersinde onay verilirse değiştirileceği söylendieğer işin o kısmına yönelirsem uzun uğraşlar sonucu hakkım olan malın iadesi yada yenisi ile değişim olayını yaparım ama elime birşey geçmez ne malum gelecek olan motorunda sorunlu çıkmayacağı ki el bebek gül bebek rodaj açtım ben canım çıktı tekrar aynı işlemlerle mahkemelerle uğraşmak istemiyorum bakalım zaman neyi gösterecek.
öyle ama benim motorum 2000 km de rodaj falan kafama takmıyorum yine yaparım o sesi duydukça bende motordan soğuyorum neyse konuyu takip edeyim aynı işlemlerde benimkinede yapılacak galiba sizde hemen değiştilermi balatayı jantı yoksa garantiden onay falan bekledilermi bana öyle dediler 3 ile 7 gün içersinde onay verilirse değiştirileceği söylendi
konuyu açan arkaşım konu farklı noktalara ulasmış
eger bir sonuç alırsan (tak tak sesi kesilirse) banada özelden bir mesaj atarmısın aynı muzdarip sorun bendede var
1 kere jant değişti d&b de yinede ses kesilmedi frene kuvvetli bastıgımda (kızaklamada özellikle ) bu ses mevcut bilgilendirirsen sevinirim