Yaşım 32. Kaç yıldır biniyorum? İlk okul 4 te mobilet sürmeye başladım.11 yaşlarında filan. 3 tane titanım var. Honda titan. İkisi anadolu motosiklette üretilen motor kısmı % 99 japon olan, birisi brezilya malı 2005 toplam 3 tane titanım var. İkisi çalışır vaziyette garaja yatırdım bugün. 2005 titan es. İ kullanıyorum şuan. 10 yıldır honda titan biniyorum. 7 yıldır formu takip ediyorum. Üye olmak 2011 de nasip oldu. Yukarda yazdıklarımı hala gene idda ederim. Hiç bir çinde üretilen japon malları, japonların ürettikleriyle kıyas edilemez. Nedenmi? Neden konu başlığı ve yukarda yazdığım açıklamalar. Ben kör değilim görüyorum, anlıyorum ve buraya yazıyorum.
abicim (yaşım 20 o yüzden abimsin
çine ürettirilen mal ucuz olsun diye çine ürettirilir. haliyle japonyada üretilen malın işçiliği ve malzemesinden de birazcık ödün verilir ve yarıya mal edilir. ancak istenirse yine aynı kalite üretilebilir. benim demek istediğim bu... anlaşamadığımız nokta bu
@irfan abicim, söylediklerinde haklısın. amacım ybr cbf kıyaslaması değil, bunu sen de tahmin etmişsindir...