Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar sayın :bestmt: üyeleri,
20k kilometredir cbf 150 kullanıyorum. Orijinal ampulün aydınlatmasından hiç memnun değilim. Gece sürüşlerinde uzunları açmak zorunda kalıyorum ve karşıdan araba geldikçe uzunları kapatıp önümü görmekte zorlanıyorum. Motorumun ampul yuvası tipi S2 ve ben internetten Osram gibi markaların S2 tip ampullerini bulamadım.
r: Cbf 150 kullanıcıları aydınlatma için nasıl bir çözüm buldular ? Birileri yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Yakınımda iyi bir usta yok şayet iyi bir usta olsa bile pandemi nedeniyle pek dışarı çıkmıyorum. Nedir cbf 150'yi aydınlığa kavuşturacak çözüm ?
Not: Osram'ın Nightbreaker serisindeki gibi bir aydınlatmaya ihtiyacım var...:cat:
20k kilometredir cbf 150 kullanıyorum. Orijinal ampulün aydınlatmasından hiç memnun değilim. Gece sürüşlerinde uzunları açmak zorunda kalıyorum ve karşıdan araba geldikçe uzunları kapatıp önümü görmekte zorlanıyorum. Motorumun ampul yuvası tipi S2 ve ben internetten Osram gibi markaların S2 tip ampullerini bulamadım.
Not: Osram'ın Nightbreaker serisindeki gibi bir aydınlatmaya ihtiyacım var...:cat: