Cbf 150 2009 mu cbr 125 2007

Abilerim foruma yeni üye oldum nedeni birdenbire beni motor aşkı sarması.
Şimdi abilerim yaş 22 1.78 boyum var ögrenciyim.Amacım seyahat amaçlı bir motor ama bütçem ögrenci olmam nedeni ile biraz kısıtlı 3-3.5bin TL arası.Aslında cbr'a kanım ısındı ama supersport bir motor oldugu için çanta taktıgımda gülünç olur muyum yada sizin bir motor tavsiyeniz var mı Apechi gibi bir motor nasıl olur aceba uzun yol için.
Şimdiden herkeze TEŞEKKÜRLER...

Bajaj modellerine bakabilirsin. Çok daha iyi gelir sana.
Bajaj konuları pek iç açıcı olmasada iyi bakarsan oda sana iyi bakar.
Ayrıca cbr ı kesinlikle ele
Cbf için ise biraz daha bütçe gerek...
4.500 tl civarına çıkabilirsen cbf düşünülür.

Abi öncelikle nokta atışı yapmışsın harbiden o paraya en iyi bajaj alınır ama yeri geldiğinde satmam gerekecek piyasasıda olsun istiyorum şimdi ben o cbr yi ortamım genç oldugu için mutlaka birine satarım ama bajajdan korkuyorum açıkcası uzun yol oldugu için servis ağı nasıldır, ögrencilik haliyle yagını unutacan daha dogrusu unutmak zorunda kalacan :),
PEKİ ABİ CBR Yİ NEDEN ELİYİM ;
BİRDE BENİM FARLAR KONUSUNDA TAKINTIM VAR
2008-Honda-CBR125Rd.jpg

304878468782.jpg
Şu birleşik farı nasıl ayrı keskin göz şeklinde yapabilirim daha dogrusu yapılır mı?

Bakım masrafı önemliyse bajaj alman daha mantıklı zaten çünkü servis aralığı daha uzun, 5000 km. Ayrıca parçası da ucuz diğerlerine göre.

Abi açıkcası bajajdan sogumaya başladım ne oldugu belirsiz 2.el piyasasında tutunurmu tutunmazmı biraz karamsarlıktayım sonuçta elvet birgün satıcaksın.2.el saglam alıp saglam satmak istiyorum ben aslında ...Birde bajaj hakkında yorumları okuyunca ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Birde çok ucuza satılıyor 0ları 3-4 sene sonra hiç parasına 2.el sitelerinde olmasını istemiyorum çünkü 2 tane çin scooter elimizde patladı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Scooter çin malıydı bu arada

Cbr ın modası geçeli çok oldu o model yılı için diyorum cbf ise o paralara yüksek km düşük model...

Bajajdan korkma öğrenciye gelir. Çin scooterı zaten öyle ama hintli biraz daha üst onlara göre.

TAMAMDIR Bajaj Discover 125 ST ALMAYA KARAR VERDİM 1-2 aya uygun bir bajaj bulunca BENDE ARANIZA KATILCAM AKSİNİ DÜŞÜNENLER YORUM YAZARAK YARDIMCI OLABİLİRLER HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ FORUMA KATILMIŞIM :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar