Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
kandırmayın çocuğu en fazla 1 sene dayanır ben de yeterli gelmez 2 3 sene dayanamam diye nx500den vazgeçtim
...
Şehir içinde her türlü yeterli, naked ile şehir dışında işimiz yok. Darlık Teke Uçmakdere vb. yerler de yeterli, yani gayet eğlendirebilme potansiyeli var. Güçlü motosiklete de ona göre parkur lazım. Bir de ne kadar para ne kadar köfte diye bir gerçek var. Bu nakit fiyatı az paraya çok köfte vaat ediyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Şimdi baktım da bu Ensar'ın kendi yaptığı kampanya olabilir. Çünkü normalde Honda kampanyası, liste fiyatı ödenmek koşuluyla 400 Bin TL'ye anlaşmalı bankalarda %0 faizli 12 ay taksit olacak şekilde. Liste fiyatı 534 bin TL olduğuna göre, 134 bin TL peşin ve 33 küsur bin TL x 12 taksitle alınabiliyor olması gerek.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Şehir içinde her türlü yeterli, naked ile şehir dışında işimiz yok. Darlık Teke Uçmakdere vb. yerler de yeterli, yani gayet eğlendirebilme potansiyeli var. Güçlü motosiklete de ona göre parkur lazım. Bir de ne kadar para ne kadar köfte diye bir gerçek var. Bu nakit fiyatı az paraya çok köfte vaat ediyor.
Abi sirketler alırsa nasıl bir avantajı oluyor büyükbabamın üstüne dükkan var onun adına alsam bir avantaj var mıdır

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
400bine hakettiğinden ucuza çok güzel avrupalı nakedlar var evet 2. el biri 0 ama sen bunlar varken cb500ün yüzüne bakar mısın ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi sirketler alırsa nasıl bir avantajı oluyor büyükbabamın üstüne dükkan var onun adına alsam bir avantaj var mıdır
bi avantajı olmuyor şirketin gideri olarak gösterilip ödeyeceği kdvden düşülüyor seni ilgilendiren bir şey yok

Geçenlerde Hornet 750'yi bir bayinin 500bin TLye verdiğini ve 8 12 ay vade farksız taksit yaptığını gördüm almayı düşünen arkadaşlar araştırırsa daha iyi olur 500e çok güzel motosiklet.

Kle 500 fuarda çok ilgi çekmişti. Gördüğüm kadarı ile Türkiye'ye gelmedi.

Gelirse düşünülebilecek motosikletlerden biri olacaktır.

Motosikleti
Bir muhasebeciye sormak lazım. Bu konularda bir sürü kanun, yönetmelik ve genelge var.

400bine hakettiğinden ucuza çok güzel avrupalı nakedlar var evet 2. el biri 0 ama sen bunlar varken cb500ün yüzüne bakar mısın ya

bi avantajı olmuyor şirketin gideri olarak gösterilip ödeyeceği kdvden düşülüyor seni ilgilendiren bir şey yok
Yani sıfır ile ikinci eli neden karşılaştırıyoruz ki bir sefer?

KDV avantajı konusu da biraz şaibeli; benim bir muhasebeci arkadaş "nah düşersin" dedi. (Neye dayanarak dedi anlamadım ama; sonuçta 191'e giren bir şey, ay sonu 391 ile netleştireceğim, özel durum olarak araçtan gelen bakiyeyi netleştirmeye tabi tutmayacak mıyım, nereme sokacağım? Saçma geldi. Çok kurcalamadım, ortam müsait değildi...)

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Triumph Trident 660

Naked benim tipim değil ,fiyat-avantaj olarak 0 japona binme olayıda olduğu için düsündüm.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bir muhasebeciye sormak lazım. Bu konularda bir sürü kanun, yönetmelik ve genelge var.

Yani sıfır ile ikinci eli neden karşılaştırıyoruz ki bir sefer?

KDV avantajı konusu da biraz şaibeli; benim bir muhasebeci arkadaş "nah düşersin" dedi. (Neye dayanarak dedi anlamadım ama; sonuçta 191'e giren bir şey, ay sonu 391 ile netleştireceğim, özel durum olarak araçtan gelen bakiyeyi netleştirmeye tabi tutmayacak mıyım, nereme sokacağım? Saçma geldi. Çok kurcalamadım, ortam müsait değildi...)
karşılaştırmıyoruz sen hangisine binmeyi tercih edersin onu merak ediyorum

Motosikleti
karşılaştırmıyoruz sen hangisine binmeyi tercih edersin onu merak ediyorum
40.000km CB500F kullanmış birine sormak için hallice saçma bir soru olmuş ama bu? :D

Bir de şunu eklemek lazım: Ben bu ülkede bilmediğim tanımadığım adamdan bilmediğim tanımadığım motoru sittin sene almam. Mal belli çünkü + ben de o kadar risk sever gözü kara biri değilim...

almayın, elinizde kalır ( :
250cc parasına 500cc veriyorlar neredeyse. 250cc parasına satarsın elinde kalmaz, nasıl mantık bu yahu? :D

Bir de bunu soran kişi şu anda düşük cc scooter kullanıyor, onu da bir göz önüne alsak? Bence çok güzel bir yükseltme, hem de sıfır ve çok sağlam motor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
40.000km CB500F kullanmış birine sormak için hallice saçma bir soru olmuş ama bu? :D

Bir de şunu eklemek lazım: Ben bu ülkede bilmediğim tanımadığım adamdan bilmediğim tanımadığım motoru sittin sene almam. Mal belli çünkü.

250cc parasına 500cc veriyorlar neredeyse. 250cc parasına satarsın elinde kalmaz, nasıl mantık bu yahu? :D

Bir de bunu soran kişi şu anda düşük cc scooter kullanıyor, onu da bir göz önüne alsak? Bence çok güzel bir yükseltme, hem de sıfır ve çok sağlam motor.
Abi haklısın, konu iyice şu kadar param var hangi arabayı alayım, o alinir mi bu alinir mi kadar leş muhabbete döndü.
Tarz olarak tarzım değil 250 cc fiyatına 500 cc 0 japona binmek oldukça mantıklı.
Hemde benim isteğim sadece marşa basayım gideyim kafası olduğu için kalitede ön planda.
Denklestirebilirsem alırım denklestrimezsem alana hayırlı olsun 😇

Aylardır bu fiyata sahibinden üzerinde sıfır ilanlar vardı zaten, yeni yılda zam gelmemiş, başka bir deyişle kimse almadığı için arkadaşlar faiz ödeyecek herhalde elden çıkarmaya çalışıyor. Bunun grenajlısı olan cbr500r bu fiyata koysunlar ozaman indirim olur.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi haklısın, konu iyice şu kadar param var hangi arabayı alayım, o alinir mi bu alinir mi kadar leş muhabbete döndü.
Tarz olarak tarzım değil 250 cc fiyatına 500 cc 0 japona binmek oldukça mantıklı.
Hemde benim isteğim sadece marşa basayım gideyim kafası olduğu için kalitede ön planda.
Denklestirebilirsem alırım denklestrimezsem alana hayırlı olsun 😇
Para biriktiyordun sanirim. Kenarda paran varsa yatirim araclarindam birinde degerlendirip hic olmazsa enflasyona yenik dusurmemeye calisabilirsin.
Oyle vadesiz tlde tutarak para biriktirmek akintiya karsi kurek cekmekle ayni. Tabi simdi gidip gumuse yatirirsan vezir de olabilirsin rezil de😂
Biraz arastir bence yatirim araclarini.

Motosikleti
Ns200 15"
Para biriktiyordun sanirim. Kenarda paran varsa yatirim araclarindam birinde degerlendirip hic olmazsa enflasyona yenik dusurmemeye calisabilirsin.
Oyle vadesiz tlde tutarak para biriktirmek akintiya karsi kurek cekmekle ayni. Tabi simdi gidip gumuse yatirirsan vezir de olabilirsin rezil de😂
En iyi yapılan yatırım Dede'ye yapılan yatırımdır. (ytd)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Abi halka arz, bankadan da altın. Tl de tutmuyorum sepeti çeşitlendircem evet farklı emtialarından yükseleceğini düsünüyorlar onlarıda her maaşta bölüştürüp sepeti güçlendircem.
Stopaj oranlarıda 17.,5 olmuş sürekli bir pütür çıkıyor bu mücadele ve dengesizlikten sıkıldım.
Senin yaşın daha genç ne gördün ne yaşadın da demeyin lütfen görülenlerden ve mevcudiyetten de çıkan anlam bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar