cb500x i istiyorum bende. bana yeter az yaksın yıllık vergisi neyim az olsun, işte Türkiye gerçeği.
getirmez misin Honda?
getirmez misin Honda?
Abi bu bilgiye nerden ulastin gercekten geliyomu sadece x mi gelecek f r yokmuyakında geliyormuş sipariş alımları başlamış.
Fiyat konusunda bilgi var mı? Cb 500 f nin yurt dışı fiyatı 5500 dolar (11000 tl) - cbr 250 nin fiyatı 4200 dolar (8400 tl) = 2600 tl fark var.bu bilgiyi bir arkadaşım salihli yukselişten aldıgını söyledi. pazartesi gidip kendim de doğrulatacağım. işallah doğrudur. bekleyen arkadaşlar var.
nasip olursa enduro modelini gözüme kestirdim.
fiyat konusunda bukadar iyimser olmayın. 20000 gözden çıkarın.
fiyat konusunda bukadar iyimser olmayın. 20000 gözden çıkarın.
Bu Türkiye nin en acı gerçeği işte ''GİTMİYOR GİTMİYOR'' abi her motor illa gitmek zorundamı yaa 670 cc diye illa hızlımı olması lazım ben bu mantığı anlamıyorum adamlar o motoru düşük devir çevirsin, uzun ömürlü olsun,az yaksın gibi etlenlerle yapmış olamazlarmı??Nc ve Cb serileri...Görüntüleri güzel ama işçilik kaliteleri ve güçsüz motorları hiç benlik değil...Tamam ikiside az yakıyor fakat başka bir olayları yok...Nc kullanma şansı elde ettim.Gitmiyor aga o 670cc yok piyasada.
Cb serisini sadece yurt dışında gördüm.Mantar gibi heryerde satışa sunulmuş ama bence çok üstün körü bir işçiliği var.Hele cb500r'ın stock halde top speedi 185km/h iken.Tamam diğer modeller gitmesin,sadece az yaksın kıvrak olsun filan ama Supersport yapıyorsun lafta ama hiçte süper değil
Bence üstüne binip gezmeden karar vermeyin...
Bu Türkiye nin en acı gerçeği işte ''GİTMİYOR GİTMİYOR'' abi her motor illa gitmek zorundamı yaa 670 cc diye illa hızlımı olması lazım ben bu mantığı anlamıyorum adamlar o motoru düşük devir çevirsin, uzun ömürlü olsun,az yaksın gibi etlenlerle yapmış olamazlarmı??