- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Şiir gibi otur dinle.... Ne varsa eskide vardı...Ah hoca yaaa.
Ah ahhh o zamanlardan ne makineler var da.... Nesli tükendi hep...
Şiir gibi otur dinle.... Ne varsa eskide vardı...Ah hoca yaaa.
Ah ahhh o zamanlardan ne makineler var da.... Nesli tükendi hep...
Nerede bir NSR görsem, gözlerim doluyor... Çocuktuk be daha dün, aha 50 olduk...Şiir gibi otur dinle.... Ne varsa eskide vardı...
Biz 55 olduk yaNerede bir NSR görsem, gözlerim doluyor... Çocuktuk be daha dün, aha 50 olduk...
Nasıl yani?Ben 56![]()
Ben çıkayım da sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gideyim.Bu ne lan... Tekavüt sitesi gibi olduk![]()
![]()
![]()
Hoca hor kullanılmışNasıl yani?
Abi ben seni 60 küsür sanıyordum,
Ben de çok hor kullanıldım, hiç servis bakımlı falan değilim, hatta 40bin bakımını da geciktirip 54bin'de yaptırmıştım.Hoca hor kullanılmış![]()
Hoca hor kullanılmış![]()
Yakinda ilaclarimizi da degis tokus ederiz, aha bak bu tansiyona iyi geliyo, bak bu kireclenmeye diyeNasıl yani?
Abi ben seni 60 küsür sanıyordum, benden yalnızca iki yaş mı büyüksün?
3 hafta sonra 55 olucam ama olsun hala 54 sayıyorum kendimi.
Artık önümüzdeki 5 yıl yuvarlak hesap 55 der geçerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben çıkayım da sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gideyim.![]()
![]()
![]()
Yakinda ilaclarimizi da degis tokus ederiz, aha bak bu tansiyona iyi geliyo, bak bu kireclenmeye diye![]()
Hocayı gurbet eller yaşlandırdı.Hoca hor kullanılmış![]()
Abi orada fiyatlar ne alemde? Bursa'da İnfero diye bir mekana gitmiştik arkadaşlarla bayağı bir kazıktı orada . Erasmus'la gelen bir kız arkadaş Almanya'da fiyatlar baya ucuz demişti
Uzun zamandir Türkiyede mekana gitmedim ama duyduklarim dogruysa burasi cok daha ucuz.Abi orada fiyatlar ne alemde? Bursa'da İnfero diye bir mekana gitmiştik arkadaşlarla bayağı bir kazıktı orada . Erasmus'la gelen bir kız arkadaş Almanya'da fiyatlar baya ucuz demişti
Aklı köfte, sucuk ve kokoreçte olan adamlar bu seleye nasıl sığsın?Ah ahhh o zamanlardan ne makineler var da.... Nesli tükendi hep...
Aklı köfte, sucuk ve kokoreçte olan adamlar bu seleye nasıl sığsın?
@espresso gör bak abi bu pis Caponları, buraya benim göbek anca sığar.Caponlar kendi basen ölcülerine göre yapmislar .![]()
Diğer caponları bilmem ama vstrom'un selesi ölçülerime uyuyor. Göbek de rahat rahat sığıyor. Tam köfteci motoru yapmışlar.@espresso gör bak abi bu pis Caponları, buraya benim göbek anca sığar.![]()